"Τσέπωναν" τα τέλη του δήμου – Δύο δήμαρχοι στο σκαμνί









- Την παραπομπή 8 προσώπων ζητά ο εισαγγελέας εφετών
- Τα 10 εκατομμύρια ευρώ φτάνει η υπεξαίρεση
- Στο σκαμνί και αντιδήμαρχοι αλλά και υπάλληλοι του Δήμου

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι εμπλεκόμενοι φέρονται να έβαζαν στην τσέπη τους τα τέλη που πλήρωναν οι πολίτες, τα οποία δεν έφτασαν ποτέ στα ταμεία του Δήμου. Και δε μιλάμε για μερικά ευρώ...

Το ύψος της υπεξαίρεση, αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Εισαγγελέας εφετών, ζητά να παραπεμφθούν σε δίκη 8 πρόσωπα για την υπεξαίρεση στο Δήμο Μυκόνου.
Πρόκειται για δύο Δημάρχους, δύο αντιδημάρχους, έναν ξενοδόχο αλλά και τρεις υπαλλήλους του Δήμου: Τον προϊστάμενο της οικονομικής υπηρεσίας, έναν εισπράκτορα και έναν ταμία.

Ο εισαγγελέας, ζητάει να παραπεμφθούν οι οκτώ, για τα αδικήματα, της απιστίας, της υπεξαίρεσης, της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.