Ανεπιθύμητη η Μακρή στην κηδεία του Θ. Νάκου

Ανεπιθύμητη στην κηδεία του αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Νάκου στο Βόλο ήταν από την οικογένεια του εκλιπόντος η Ζέττα Μακρή που καταλαμβάνει την έδρα του στη Βουλή.
Η κ. Μακρή κατέφθασε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου μισή ώρα πριν από την κηδεία, συνοδευόμενη από το δημοτικό σύμβουλο Τ. Δουλόπουλο και τον Αντ. Ακτσιαλή, ωστόσο μετά από αίτημα τις οικογένειας του εκλιπόντος πολιτικού δεν της επιτράπηκε η είσοδος στον Ναό για να προσκυνήσει τη σορό του Θανάση Νάκου. 

Χρειάστηκε μάλιστα η παρέμβαση του Αστυνομικού Διευθυντή για να ανάψει ένα κερί και κατόπιν η βουλευτής αποχώρησε.

Η κ. Μακρή δήλωσε στα ΜΜΕ ότι η οικογένειαδεν αποδέχτηκε ούτε το στεφάνι που έστειλε στη μνήμη του εκλιπόντος και αποχαιρέτησε σύντομα τον Αντιπρόεδρο της Βουλής λέγοντας:  «Καλό ταξίδι Θανάση…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.