Λάρα Λόγκαν: Καλύπτω πολέμους για 35 χρόνια. Δεν πιστεύω καθόλου αυτά που λέγονται.

«Κεραυνούς» έριξε η διάσημη πολεμική ανταποκρίτρια του CBS Λάρα Λόγκαν κατά την διάρκεια συνέντευξή της στην εκπομπή America’s Voice όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στην Ουκρανία.

Ενώ οι δημοσιογράφοι της εκπομπής περίμεναν να ακούσουν άλλη μια μαρτυρία δαιμονοποίησης της Ρωσίας και του Πούτιν, η Λάρα Λόγκαν τους είπε ακριβώς το αντίθετο, μιλώντας για μια «επική απάτη» σε όσα λένε τα αμερικανικά –και όχι μόνο- ΜΜΕ για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Έτσι σε μια ερώτηση για τον Πούτιν  ότι ξεμένει από σφαίρες, ότι δεν πάρει καλά στην Ουκρανία ότι είναι υπεύθυνος για 2 εκατομμύρια πρόσφυγες η Λόγκαν εξεμάνη, αιφνιδιάζοντας τους συντελεστές της εκπομπής οι οποίοι περίμεναν να ακούσουν άλλα.

Η Λόγκαν η οποία έγινε περισσότερο γνωστή από την περιπέτειά της στην πλατεία Ταχριρ του Καίρου το 2011 όταν με κίνδυνο της ζωής της περικυκλωμένη από 500 και πλέον μουσουλμάνους μετέδιδε τα γεγονότα της «Αραβικής “Άνοιξης”» στην Αίγυπτο, μίλησε για όλα:

Για τα ναζιστικά τάγματα εφόδου, για τους συμβολισμούς των Ουκρανών με τον αποκρυφισμό  του «μαύρου Ήλιου»  σύμβολο στις στολές των ταγμάτων του Αζόφ, για τις οικονομικές δοσοληψίες Αμερικανών πολιτικών με το Κίεβο, για τον ίδιο τον Ζελένσκι.

«Καλύπτω πολέμους για 35 χρόνια. Δεν πιστεύω καθόλου αυτά που λέγονται. Είμαστε μέσα σε ένα αφήγημα όπου ο Πούτιν είναι η πηγή όλου του κακού και πρέπει να αγαπάμε την Ουκρανία και δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

Και  αυτό που θυμίζει το αντίστοιχο ότι ή είσαι με τους λευκούς ρατσιστές ή με το Δημοκρατικό κόμμα και ότι λέει.

Ο Πούτιν ήξερε πολύ καλά τι ήθελε όταν μπήκε στην Ουκρανία. Ο ρωσικός Στρατός δεν είναι τέλειος. ΄

Έχω μιλήσει με διάφορους ειδικούς σε στρατιωτικά θέματα. Έχουν ένα πρόβλημα στην πραγματοποίηση σύνθετων αεροπορικών επιχειρήσεων  καθώς οι πιλότοι συμπληρώνουν λίγες εκπαιδευτικής πτήσεις με τις ΗΠΑ. Η Μόσχα όμως δεν αγωνίζεται όπως το εννοείτε. Έχει λάβει στρατηγικές αποφάσεις να μην καταλάβει αμέσως στο Κίεβο.

Αντίθετα έχουν καταλάβει όλα τα εκείνα τα εργαστήρια βιολογικών ερευνών, μερικά από τα οποία τα είχαν φτιάξει οι ίδιοι οπότε ξέρουν που είναι.

Μετά την πτώση της ΕΣΣΔ η Ουκρανία είπε ότι τα μετέτρεψε σε κέντρα υγείας, αλλά στις ημέρες μας είναι δύσκολο τι να πιστέψει κανείς.

Μας είπαν ψέματα για τον COVID-19, μας είπαν ψέματα για την ρωσική ανάμιξη στις εκλογές των ΗΠΑ.

Συμβαίνουν τόσα πολλά στην Ουκρανία που κανείς δεν μιλά για αυτά», είπε η Λόγκαν και συτη συνέχεια άρχισε να εξηγεί λεπτομερώς τις συμβαίνει με τους ναζί, το Τάγμα Αζόφ, τα ναζιστικά σύμβολά λέγοντας πως ο Ζελένσκι δεν είναι τίποτα άλλο από μια μαριονέτα.

«Τα Τάγμα του Αζόφ σκοτώνει και δολοφονεί ρωσώφωνους όλα αυτά τα χρόνια. (σ.σ. 14.000 από το 2014 σύμφωνα με τον ΟΑΣΕ). Αυτός είναι ο λόγος που η Κριμαία ψήφισε για ανεξαρτησία. Τα δυτικά ΜΜΕ δεν λένε τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Η δυτική Ουκρανία στήριξε  τους ναζί τον Β΄ΠΠ. Ήταν το κέντρο διοίκησής τους (σ.σ. το αρχηγείο του Χίτλερ Werwolf)  Η CIA και ο Άλεν Ντάλες έδωσαν καταφύγιο σε όλους του Ουκρανούς ναζί. Υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία με τις ΗΠΑ να χρηματοδοτούν τους ναζί της Ουκρανίας.

Η CIA χρηματοδότησε την εξέγερση της πλατείας Μαιντάν το 2014. Ανατρέξτε στις τηλεφωνικές συνομιλίες της Βικτόρια Νούλαντ όπου μαζί με τον Αμερικανό πρεσβευτή εκεί (Τζέφρι Πάιατ) αποφάσιζαν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ουκρανίας.

Η υπόθεση φτάνει μέχρι τον Χάντερ Μπάιντεν, τη Νάνσι Πελόζι, τον Τζον Κέρι και Μιτ Ρόμνει όπου τόσο αυτοί όσο και τα παιδιά τους έχουν εισπράξει εκατομμύρια δολάρια από τις ουκρανικές εταιρείες φυσικού αερίου. (…)

Κοιτάτε,. Δεν είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τον Β.Πούτιν. Η δουλειά μου σαν δημοσιογράφος είναι να αναζητήσω την αλήθεια. Και αυτό που συμβαίνει σήμερα, είναι ότι μας λένε ψέματα για την Ουκρανία σε επική κλίμακα.

Όταν μας λένε ότι οι μοναδικές σας επιλογές είναι είτε να  είστε με τον Ζελένσκι, ο οποίος δεν είναι τίποτα άλλο από μια μαριονέτα  που θα τον βρείτε στο you Tube με τακούνια να χορεύει, είτε με την Ρωσία. Ο Ζελένσκι επιλέχθηκε  όπως τόσο πολλοί ηγέτες του δυτικού κόσμου.

Κοιτάτε που μας έχουν φέρει: Ότι ο πόλεμος είναι της Ρωσίας με την Ουκρανία.

Ο Πούτιν μας έχει προειδοποιήσει εδώ και 15 χρόνια ότι δεν πρόκειται να κάτσει αδρανής όταν οι παγκοσμιοποιητές καταλαμβάνουν τον κόσμο.

Η Ουκρανία είναι το κέντρο ξεπλύματος χρήματος για πολλούς ηγέτες εδώ στις ΗΠΑ. Δισεκατομμύρια δολάρια έχουν ξεπλυθεί μέσω της Ουκρανίας».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.