ΠΑΛΛΗΝΗ : ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/7/22

Ευτυχώς που ο Δήμος Παλλήνης, με έστω και της τελευταίας στιγμής  ανακαίνιση ειδοποιεί τους Δημότες του για διακοπή υδροδότησης . 

Δείτε την ανακοίνωση και σε ποιες περιοχές θα γίνει η πολύωρη διακοπή ...  

  


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και από ώρες 09:00 έως 14:00, στη τμήμα της γειτονιάς Μπαλάνα στο Γέρακα, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης, λόγω των έργων κατασκευής αποχετευστικού δικτύου που εξελίσσονται εκεί από τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ.

Το τμήμα στο οποίο θα διακοπεί η υδροδότηση περικλείεται από τις οδούς Σπάτων - Καζαντζάκη - Μαραθώνος - Σπάτων.

Η συγκεκριμένη διακοπή είναι απαραίτηστη (Απαπα!!! απαραίτητη εννοεί)   προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης αγωγών αποχετευτικού δικτύου στο οδικό δίκτυο της περιοχής. Παρακαλούμε τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής για την κατανόηση τους για την ολιγόωρη αναστάτωση.

Η ταλαιπωρία είναι προσωρινή

Τα έργα της αποχέτευσης όμως, είναι σημαντικά και ΜΟΝΙΜΑ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.