Παλλήνη: Μερτύρης σε Ασούτη - "Προσβάλλετε συνολικά τον λαό της Παλλήνης"

Δεν συνηθίζω να εμπλέκομαι σε διαπροσωπικού τύπου αντιπαραθέσεις, που καλύπτονται από τον μανδύα μιας δήθεν πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά μια ανάρτηση του συντοπίτη κ. Ασούτη, νομίζω πως ξεφεύγει των όποιων ορίων.

Κύριε Ασούτη εγκαλείτε κάποιους για έλλειψη πολιτικού Πολιτισμού; Τότε πως να κρίνουμε εσάς, με την προσβλητική πρότασή σας περί «χρεωκοπημένων ψιλικατζίδικων»;
Την διατυπώσατε προσδοκώντας, ότι από τις απαντήσεις μας θα γίνετε γνωστός στη Τοπική μας κοινωνία;
Αποζητάτε δημοσιότητα; Αν ναι επιλέξατε λάθος μέθοδο.
Θα σας συνιστούσα να προσπαθήσετε να γίνετε γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία μας, από τις όμορφες δράσεις και προτάσεις σας που λυπάμαι, μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει από εσάς.

Κύριε με τα «χρεωκοπημένα ψιλικατζίδικα», καταργείτε και προσβάλλετε τους ίδιους τους δημοκρατικούς θεσμούς που εκφράζονται και με το 12% και με το 5 %, αλλά και με το 3% στα Αυτοδιοικητικά Συμβούλια. Αν το 37% είναι ψιλικατζίδικο τότε τα προαναφερόμενα τι είναι;
Κατηγορείτε κάποιους για ακραίες θέσεις, αλλά από τα συμφραζόμενά σας σε ποιο χώρο να κατατάξουμε εσάς;

Προσβάλλετε συνολικά τον λαό της Παλλήνης που έδωσε το ”παρών” με δυναμική Νίκης και κατέκτησε το 37%, έναντι μιας κουρασμένης Δημαρχιακής αντίληψης, που αν δεν το έχετε καταλάβει εξυπηρετείτε στον παρόντα χρόνο με τα γραφόμενά σας.
Δεν γνωρίζω τις πραγματικές προθέσεις ή επιδιώξεις σας και πιστέψτε με, δεν με ενδιαφέρουν οι εσώψυχες λειτουργίες σας.

Επί του παρόντος όμως, από τις δηλώσεις και φωτογραφήσεις σας σε δημόσιους χώρους, διαβλέπω έναν «αυτάρεσκα φιλόδοξο άνθρωπο» που έθεσε τον πήχη στα ψηλά για τον εαυτό του, ενώ αυτοί οι ρόλοι , καταξιώνονται και αποδίδονται στα πεδία των δράσεων από τους συντοπίτες μας.

Σας καλώ να αναθεωρήσετε τη λαθεμένη στάση σας. Έχετε τον χρόνο.
Μην αδικήσετε τον εαυτό σας αυτοπροσδιοριζόμενος ως πεμπτοφαλαγγίτης στην περιοχή της ευρύτερης Παλλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.