Συγκλονιστικό (VIDEO) ντοκουμέντο απο την αποστολή στη Γάζα και η συνέντευξη του Βαγγέλη Πισσία.

Φίλοι της πρωτοβουλίας πρόσθεσαν  αγγλικούς υπότιτλους στην συνέντευξη του Βαγγέλη Πισσία στο Mega που δόθηκε την Κυριακή 19-9-2010.Συγκλονιστικό ντοκουμέντο.
Η Κυβέρνηση του ΠαΣοΚ "απάντησε" στο κράτος πειρατή που καταλύει κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Μεσόγειο με σύσφιξη των σχέσεων , φέρνοντας τον Νετανιάχου τον 15 Αύγουστο στην Αθήνα......
Το ξεπούλημα της χώρας έχει πολλές διαστάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.