ΚΟΡΝΕΖΟΣ ΣΠΥΡΟΣ :Ως υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Παλλήνης με το συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ. και επικεφαλής τον Γ. Μπουλμπασάκο, δεσμεύομαι να συνεισφέρω δημιουργικά στο στόχο για αρτιότερα σχολεία.

Αξιότιμοι Συμπολίτες,


Μετά τις εκλογές η δημοτική αρχή θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα παλαιά και τα νέα προβλήματα οργάνωσης ενός μεγαλύτερου και φτωχότερου Δήμου.

Εν τω μεταξύ, τα σχολικά κτίρια παλιώνουν, οι δημότες αυξανόμαστε, γειτονιές εντάσσονται στο σχέδιο, νέες εκπαιδευτικές απαιτήσεις προκύπτουν.
Τα δε παιδιά μας περνούν επί 15 χρόνια το ένα τρίτο της ημέρας τους στα δημόσια εκπαιδευτήρια.
Ως υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Παλλήνης με το συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ. και επικεφαλής τον Γ. Μπουλμπασάκο, δεσμεύομαι να συνεισφέρω δημιουργικά στο στόχο για αρτιότερα σχολεία, με τη δική σας συμμετοχή και υποστήριξη.

Οι δημοτικές παρατάξεις, με τη συνεργασία Γονέων και Δασκάλων, οφείλουμε να αποτυπώσουμε τις άμεσες ανάγκες, να τις ομαδοποιήσουμε και να τις ικανοποιήσουμε ταχύτατα, δίνοντας προτεραιότητα στους αυριανούς πολίτες. Παράλληλα, πρέπει να συμφωνήσουμε σε ένα πλάνο με ορίζοντα δεκαετίας για την κατασκευή νέων σχολείων και παιδικών σταθμών.

Η συνεργασία και η θετική προαίρεση οδηγούν ταχύτερα στο αποτέλεσμα.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΡΝΕΖΟΣ

Υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Παλλήνης με το συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ. / Γ. Μπουλμπασάκος, τέως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης

Τηλ.: 6945510520, email: spyroskorz@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.