Η WWF σε σχολείο της Παλλήνης (VIDEO)


Ενημέρωση στους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα εντός του σχολικού ωραρίου  από τη WWF. (http://www.wwf.gr/)
Οι τρείς συνεργάτες της WWF, παρουσίασαν με οπτικοακουστικά μέσα, θέματα προστασίας του περιβάλλοντος με στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών και την περεταίρω βοήθεια τους στο μάθημα της ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
Σημειώνουμε ότι το σχολείο λειτουργεί ακριβώς απέναντι του ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΜΠΑ μιας έκτασης 360 στρεμμάτων ή 360.000 τ.μ. που τα τελευταία χρόνια αποτελεί μήλον της έριδος μεταξύ της εταιρίας REDS  και των φορέων της Παλλήνης αφού η πρώτη θέλει να  κατασκευάσει  εμπορικό κέντρο τύπου Mall συνολικού όγκου 98.000 τ.μ. και οι κάτοικοι αντιδρούν.
Το http://pressingnewsgr.blogspot.com/ χαιρετίζει τέτοιες εκδηλώσεις .  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.