ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ: Άνθρωποι πριν και μετά την χρήση ναρκωτικών


Έναν τρόπο που προκαλεί σοκ, σκέφτηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για την μάχη κατά των ναρκωτικών... Συνέλλεξαν φωτογραφίες από χρήστες «βαριών» ναρκωτικών, στην αρχή της χρήσης του, και λίγους μήνες μετά.

Η φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους, καθώς σε αυτές φαίνονται τα αποτελέσματα μόνο λίγων μηνών χρήσης. Χαμένα δόντια, μέχρι και σημάδια στο πρόσωπο τα οποία οι ίδιοι έχουν προκαλέσει στον εαυτό τους.

Οι φωτογραφίες αυτές αποτελούν το αποτέλεσμα μιας νέας προσπάθεια που γίνεται στις ΗΠΑ με σκοπό την καταπολέμηση των ναρκωτικών, ευαισθητοποιώντας ακόμη περισσότερο τις αμερικανικές οικογένειες, αλλά και με ξεκάθαρη πρόθεση να σοκάρει τα νεαρά άτομα.

Και, φυσικά το καταφέρνει…


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.