Υποστηρίζω την προσωρινή Κυβέρνηση


Ο πρεσβευτής της Λιβύης στις Ηνωμένες Πολιτείες Άλι Αουτζάλι έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη μεταβατική κυβέρνηση που σχηματίστηκε από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης της Λιβύης Μουστάφα Μοχάμεντ Άμπουντ Ατζλέιλ, σύμφωνα με δηλώσεις του στο πρακτορείο Reuters.
«Υποστηρίζω τη νέα προσωρινή κυβέρνηση η οποία σχηματίστηκε από. . . τον Μουστάφα Μοχάμεντ Άμπουντ Ατζλέιλ, τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης. Αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση ολόκληρης της Λιβύης. Υποστηρίζουμε αυτή την κυβέρνηση ως μεταβατική κυβέρνηση ως την απελευθέρωση όλης της Λιβύης, η οποία ελπίζω θα συμβεί πολύ σύντομα» είπε χαρακτηριστικά.

Η Διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Quryna ανέφερε χθες ότι ο Άμπουντ Ατζλέιλ ηγείται της προσωρινής κυβέρνησης που έχει έδρα τη Βεγγάζη, στην ανατολική Λιβύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.