ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ Η Ε.Ο.Μ.Α.Κ Σπάτων – Αρτέμιδας διοργανώνουν διήμερο γνωριμίας - προσφοράς στον υγροβιότοπο “ΑΛΥΚΗΣ “


foto: http://www.flickr.com/photos/dodoco/2583860910/
ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ Σπάτων – Αρτέμιδας , διοργανώνουν μαζί με την Ε.Ο.Μ.Α.Κ. Αρτέμιδας , διήμερο γνωριμίας - προσφοράς στον υγροβιότοπο “ΑΛΥΚΗΣ “ στην παραλία του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας Αττικής . 
Οι ημέρες δράσεις είναι :

α) Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011 και από τις 9.30 πμ. ως τις 12.30 μμ.. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές της ΣΤ΄ των Δημοτικών Σχολείων και στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου . 
Περιλαμβάνει δράσεις γνωριμίας με τον υγροβιότοπο , παιχνίδια γνώσης για τις προστατευόμενες περιοχές NATURA στην Ελλάδας και των πουλιών που ζουν σε αυτές και φυσικά , καθαρισμό της γύρω από τον υγροβιότοπο περιοχής από αστικά σκουπίδια . 

β) Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 από τις 10.30 πμ ως τις 13.00 μμ.


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους και περιλαμβάνει την προσπάθεια καθαρισμού των ακτών του υγροβιότοπου από αστικά απορρίμματα και πεταμένα οικοδομικά υλικά . 

Η πραγμάτωση της διήμερης δράσης μας γίνεται με την :  
επιστημονική υποστήριξη της Ορνιθολογικής Εταιρίας 
υλικοτεχνική υποστήριξη του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας 
οικονομική υποστήριξη του Αεροδρομίου “ Ελευθέριος. Βενιζέλος “ 

Το σημείο συνάντησης εθελοντών είναι στο εκκλησάκι του Αγ. Σπυρίδωνα πίσω από το γήπεδο της Αρτέμιδας. 
Η μετάβαση των μαθητών την Παρασκευή θα γίνει με πούλμαν . 
Την Κυριακή με ιδία μέσα και μέσω της αστικής γραμμής 305 Νομισματοκοπείο – Αγ. Νικόλαος Αρτέμιδα  ( Στάση Γήπεδο).

Τηλέφωνα για πληροφορίες : 
Παπαστεφάνου Γιώργος : 697 7710433 
Βίτους Χριστίνα : 693 2443642

2 σχόλια:

Idea Studio είπε...

Καλημέρα,
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας.
Θα ήθελα όμως να σας πληροφορήσω ότι η φωτογραφία που έχετε αναρτήσει είναι δική μου και την πήρατε από το flickr: http://www.flickr.com/photos/dodoco/2583860910/.
Καλό και πρέπον θα ήταν να κάνατε μια αναφορά ή να βάζατε link στην φωτογραφία της πηγής.
Επίσης το τοπίο που απεικονίζεται δεν είναι στην τοποθεσία που θα γίνει η επιχείρηση καθαρισμού. Αυτή είναι η αλυκή στις εκβολές του Ερασινού ποταμού, που περνάει δίπλα από τον ναό της Αρτέμιδος και βρίσκεται στην Βραυρώνα.
Η επιχείρηση καθαρισμού θα γίνει στην Αλυκή της Αρτέμιδος που βρίσκεται κοντά στο παλιό τέρμα της Δεξιάς Λούτσας.
Με τιμή,
Ευτυχία Ζερδέ

Pressing News είπε...

Αγαπητέ φίλε την φωτογραφία την αναζητηθούμε και την επιλέξαμε απ το GOOCLE. Σε ότι αφορά την πηγή της, δεν την αναφέραμε, όχι γιατί δεν θέλαμε αλλά γιατί δεν τη γνωρίζαμε... αφού όμως λάβαμε γνώση θα την αναφέρουμε άμεσα.
Τα περί τοποθεσίας δεν τα γνωρίζουμε αφού κανείς από τη συντακτική μας ομάδα δεν είναι κάτοικος της περιοχής και το κείμενο δεν είχε φωτο.
Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σας.
Η συντακτική ομάδα

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.