Απόδραση με σεντόνια από τον Κορυδαλλό!


Απόδραση με σεντόνια από τον Κορυδαλλό!


Κινηματογραφική απόδραση τα ξημερώματα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Δυο αλλοδαποί κρατούμενοι Αλβανικής καταγωγής, κατάφεραν και έκοψαν τα κάγκελα από το κελί τους που βρίσκονταν στον πρώτο όροφο, έδεσαν...
...μια σειρά από σεντόνια και γλύστρισαν εκτός των τοιχών σαν …κύριοι!
Αμέσως μόλις η απόδραση έγινε γνωστή, σήμανε συναγερμός στο σωφρονιστικό κατάστημα ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της αστυνομία για τον εντοπισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.