Πέμπτη 16/ 6 γιορτάζει ο Άγιος Μνημόνιος και έχει γενέθλια ο Γ.Α. ΠαπανδρέουΤυχαίο .... Δε νομίζω !!!
Πότε θα σωθεί η Ελλάδα ; Του Αγίου Μνημονίου ανήμερα. Δεν είναι μακριά η ημέρα αυτή και μην την εκλαμβάνετε χιουμοριστικά. 

Ο Άγιος Μνημόνιος, όπως με δραματική καθυστέρηση ανακαλύψαμε όλοι, είναι άγιος της Ορθοδοξίας και εορτάζει στις 16 Ιουνίου. Ξεφυλλίστε το ημερολόγιο, αν δεν το πιστεύετε.


Το εκπληκτικότερο είναι ότι στις 16 Ιουνίου έχει γενέθλια ο Γ. Παπανδρέου (!)  , που γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1952!

Τώρα βέβαια εξηγούνται όλα για το Μνημόνιο. Ο Άγιος Μνημόνιος δεν έβαλε το χέρι του,  και την πατήσαμε. Δεν ξέρουμε επακριβώς τη ζωή του, αλλά ξέρουμε ότι πια ότι δεν και ο δημοφιλέστερος  άγιος στην Ελλάδα....

Όσο για  τα... γενέθλια του  Γ. Παπανδρέου την ημέρα του Αγίου Μνημονίου είναι τρομερή η σύμπτωση. Έτσι εξηγείται και η επιμονή του με το Μνημόνιο.

 Ήθελε να τιμήσει τον Άγιο! Μα , πως δεν το είχε προσέξει κανένας μας ; Μισό λεπτό να ψάξουμε μήπως υπάρχει και .Αγία Χρεωκοπία!  Για να γκουγκλάρουμε λίγο!

Η μνήμη του Αγίου Μνημονίου συνεορτάζεται στις 16 Ιουνίου μαζί αυτή του Αγίου Τύχωνα, γιατί βέβαια μόνο από τύχη και από Τύχωνα γλιτώνουμε την καταστροφή!
,
Α, απόψε όλοι με κεριά στο Σύνταγμα, για να τιμήσουμε και όχι να  αποδοκιμάσουμε τον ¨Αγιο Μνημόνιο! Προσοχή , όχι συνθήματα του τύπου:  "Οοοοο, Οοοοοο, πάρτε τον Άγιο Μνημόνιο και φύγετε από δωωωωω".

Και επειδή όσο ψάχνεις μαθαίνεις , ψάξαμε στο διαδίκτυο και τι βρήκαμε; 

Ότι υπάρχει και... Άγιος Μνημόνιος 2!
πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.