Στους δρόμους ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και σήμερα

Πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης των συνδικάτωνΗμέρα ευρωπαϊκής δράσης των συνδικάτων ενάντια στο σύμφωνο για το ευρώ...
είναι η σημερινή και η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κατεβαίνουν στους δρόμους. 

Στις 19:00 η ΑΔΕΔΥ οργανώνει συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, δίπλα και στους Αγανακτισμένους, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τα αντιλαϊκά μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος όπως η περικοπή μισθών και συντάξεων, η αύξηση της έμμεσης και άμεσης φορολογίας, η μείωση του εφάπαξ και των επικουρικών συντάξεων.

«Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, δεν σημαίνουν αλλαγή πολιτικής αλλά εμμονή στην ίδια αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Στις 10:30 η ΓΣΕΕ θα κάνει παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα στη Βασιλίσσης Σοφίας 2, όπου και θα επιδώσει σχετικό ψήφισμα.

Όλα τα συνδικάτα της Ευρώπης και η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων πραγματοποιούν σήμερα ευρωδιαδήλωση στο Λουξεμβούργο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.