Η Amy Winehouse σε κατάσταση μέθης στη σκηνή (video)

Την ακύρωση των προγραμματισμένων συναυλιών της στην Κωνσταντινούπολη και την Αθήνα ανακοίνωσε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων της Έιμι Γουάινχαουζ μετά την εμφάνιση της τραγουδίστριας σε κατάσταση μέθης στη σκηνή του Βελιγραδίου και τις ηχηρές αποδοκιμασίες του κοινού.

 Η 27χρονη Βρετανίδα...Έιμι Γουάινχαουζ επρόκειτο να δώσει συναυλία την Τετάρτη στην Αθήνα στο πλαίσιο του Ejekt Festival.
Η 27χρονη Έιμι Γουάινχαουζ επρόκειτο να δώσει συναυλία την Τετάρτη στην Αθήνα στην Πλατεία Νερού του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου, στο πλαίσιο του Ejekt Festival. Η συναυλία της στην Κωνσταντινούπολη ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα. 

Η ανακοίνωση για την ακύρωση σκέλους της ευρωπαϊκής περιοδείας ήλθε μετά την εμφάνιση της 27χρονης Έιμι Γουάινχαουζ στο Βελιγράδι σε κατάσταση μέθης. Ανέβηκε στη σκηνή με μία ώρα καθυστέρηση, δεν ήταν σε θέση να τραγουδήσει και απογοήτευσε τους 20.000 θεατές.
Η τραγουδίστρια αποδοκιμάστηκε από το κοινό, και τα σερβικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για «σκανδαλώδη» και «καταστροφική» εμφάνιση.

Η Σερβία ήταν ο πρώτος σταθμός της 12ήμερης περιοδείας της στην Ευρώπη, με την οποία σκόπευε να σηματοδοτήσει μία νέα αρχή μετά τη θεραπεία της για εθισμό στο αλκοόλ.
Η εταιρεία δημοσίων σχέσεων της Γουάινχαουζ ανακοίνωσε ότι η τραγουδίστρια ζητά συγγνώμη από τους θαυμαστές της στην Ελλάδα και την Τουρκία, αλλά θεωρεί ότι η ακύρωση της συναυλίας είναι η σωστή κίνηση καθώς δεν μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι θα διευθετηθεί το συντομότερο δυνατόν εάν η Έιμι Γουάινχαουζ θα προχωρήσει στις υπόλοιπες προγραμματισμένες εμφανίσεις της.

Η Έιμι Γουάινχαουζ έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες της δεκαετίας. Με το ταλέντο της, αλλά και την πολυτάραχη ζωή της έχει απασχολήσει όσο λίγες το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης.Πολλά από τα τραγούδια της Έιμι Γουάινχαουζ («Rehab», «You Know I'm No Good», «Back To Black», «Tears Dry On Their Own», «Love Is A Losing Game», «Stronger Than Me», «Take The Box», «In My Bed/You Sent Me Flying») έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.