Παραιτήθηκε από τη θέση του εισηγητή για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα ο Ανδρέας Μακρυπίδης

Παραιτήθηκε από τη θέση του εισηγητή για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα ο Ανδρέας Μακρυπίδης, δείχνοντας με τον ...τρόπο αυτό την πικρία του για το γεγονός ότι το γραφείο του πρωθυπουργού δεν αναγνώρισε την πολύτιμη συμβολή του στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και στη στήριξη του κυβερνητικού έργου.

Να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο κ.Μακρυπίδης υπήρξε εισηγητής ορισμένων από τα πιο κρίσιμα νομοσχέδια του υπουργείου Οικονομικών και από το βήμα της Βουλή υπερασπιζόταν την κυβέρνηση.

Ένας επιπλέον λόγος που τον οδήγησε στην παραίτηση από τη θέση του εισηγητή είναι για να βγάλει την κυβέρνηση από μία επιπλέον δυσκολία, όταν την περασμένη Πέμπτη την ώρα που Φλωρίδης και Νασιώκας παραιτούνταν, το κοινοβουλευτικό επιτελείο αδυνατούσε να βρει εισηγητή για το Μεσοπρόθεσμο, καθώς όλοι οι βουλευτές αρνούνταν.Σήμερα ο κ.Μακρυπίδηςδηλωνει πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ με ευκολία θα βρεθεί αντικαταστάτης του.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.