Κηφισιά : Ένοπλη ληστεία σε σουπερμάρκετ γεμάτο κόσμο

Ληστές με καλάσνικοφ εισέβάλαν χθες στο σούπερμάρκετ Βασιλόπουλος στην Κηφισιά την ώρα που ήταν σε λειτουργία και γεμάτο κόσμο. Αφού άδειασαν τα ταμεία οι ληστές διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία. 

 Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι του Σαββάτου  στο πολυκατάστημα Mega AB, το οποίο βρίσκεται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, μεταξύ Κηφισιάς και Εκάλης. 
Τα δύο άτομα, τα οποία φορούσαν κουκούλα και κρατούσαν καλάσνικοφ, «χτύπησαν» την ώρα που το σουπέρ μάρκετ ήταν γεμάτο από κόσμο.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο μάρκας Audi.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.