Υποψήφια για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και η Λούκα Κατσέλη


Οι παπανδρεϊκοί … αποφάσισαν. Η Λούκα Κατσέλη μιλώντας την Πρώτη Γραμμή ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ.
Η πρώην υπουργός όπως αναμενόταν θα είναι τελικά το αντίπαλο δέος του Βαγγέλη Βενιζέλου. Μέχρι στιγμής φυσικά … γιατί σκοπός είναι στο τέλος να μείνει μόνο ένας υποψήφιος.
Συγκεκριμένα τόνισε ότι είναι θετική στην υποψηφιότητά της, αλλά δεν θα πάει μόνη της αλλά «συντεταγμένα με μία κοινή υποψηφιότητα όσοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ έχουμε την ίδια αντίληψη» και σημείωσε ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει την εμπιστοσύνη πολλών στελεχών.
Μένει τώρα να δούμε τι θα κάνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ποια ανταλλάγματα θα τον βάλουν και πάλι στο παιχνίδι.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.