Διαμαρτυρήθηκαν οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου.

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα, πραγματοποίησαν  οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου.
Οι εργαζόμενοι ζητούν να διασφαλιστούν τα εργασιακά τους δικαιώματα και οι θέσεις εργασίας, ανεξάρτητα από τη λύση που θα προκριθεί για τη διάσωση της Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα θα ανοίξουν ξανά, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, την Τρίτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.