ΕΠΑΜ: Δείτε την μεγαλύτερη πολιτική εκδήλωση των τελευταίων ετών στην Παλλήνη

Στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο Παλλήνης στο Γέρακα ολοκληρώθηκε η ομιλία του Δημήτρη Καζάκη .
Παρά το γεγονός ότι το Ε.ΠΑ.Μ των Δήμων Παλλήνης & Παιανίας επέλεξε τον μεγαλύτερο κλειστό χώρο στην περιοχή του και παρότι είχαν τοποθετήσει στην είσοδο, μια γιγαντοοθόνη με ηχητική κάλυψη, δεν κατάφεραν να καλύψουν πλήρως την αθρόα συμμετοχή του κόσμου.
 Πάνω από 450 πολίτες όλων των ηλικιών, παρακολουθήσαν και συμμετείχαν με τις ερωτήσεις του στην 4ωρη εκδήλωση.

Ο Δημήτρης Καζακής όμως δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό που ξέρει  πολύ καλά να κάνει, στο να δίνει δηλαδή στο μέσο πολίτη  με απλό τρόπο να κατανοήσει τις οικονομικές αναλύσεις και τις ρεαλιστικές προτάσεις του ΕΠΑΜ.  Έδωσε και τρεις σημαντικές ειδήσεις για τα μέσα που θα χρησιμοποιήσει το ΕΠΑΜ στις σημερηνές συνθήκες που θυμίζουν τη Γερμανική κατοχή του 1941: 

α) Το Ενιαίο ΠΑλαικό Μέτωπο προσανατολίζεται να εκφραστεί και ως κόμμα στις Εθνικές εκλογές οπότε, και αν γίνουν. 
β) Η εκπομπή ΑΕ με τους Δ.Καζάκη και Μάνο Κακλαμάνο που κόπηκε με τον γνωστό τρόπο από το radio 9  σε λίγες μέρες θα εκπέμπει κάθε μέρα (από Δευτέρα έως και Παρασκευή 12:30 με 2:00) ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την ίδρυση ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού πλήρους προγράμματος με ενημερωτικές μουσικές και πολιτιστικές ζώνες, που είναι σχεδόν έτοιμος.   
Και γ) Την κυκλοφορία μιας Νέας Κυριακάτικης Εφημερίδας με πανελλαδική κυκλοφορία, που θα φιλοξενεί τις θέσεις του ΕΠΑΜ, καλύπτοντας έτσι το κενό της ενημέρωσης των ΕΛΛΗΝΩΝ για την ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ, κενό  που έχει προκληθεί με εντολές των  τοκογλύφων  και των κομματικών συμφερόντων προς το σύνολο σχεδόν των ιδιοκτητών τηλεοπτικών καναλιών και εντύπων ενώ διαβεβαίωσε το ακροατήριο ότι σε καμία περίπτωση η εφημερίδα δεν θα πάρει τη μορφή ενός κομματικού οργάνου .



Το ΕΠΑΜ των Δήμων Παλλήνης – Παιανίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν με τις δωρεάνχορηγίες τους στην υλοποίηση, αυτής της κατά κοινή ομολογία, πολύ επιτυχημένης εκδήλωσής.
Ευχαριστεί το Δήμο Παλλήνης και τους υπαλλήλους του για την παραχώρηση της αίθουσας , την Κα . Χριστοπούλου για το δημιουργικό των έντυπων και των αφισών, τον Κο Δονάτο για την εκτύπωση όλων των έντυπων , τις Τοπικές εφημερίδες και τα blogs που συνέβαλαν στην ανακοίνωση της εκδήλωσής, τον Κο Λάιογια την φωτογραφική κάλυψη , τους τεχνικούς του κεντρικού ΕΠΑΜ για τη ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης μέσω web, το βιβλιοπωλείο «Το Λιχνάρι» για τη διάθεση του βιβλίου και τέλος όλους τους φίλους και τα μελή του ΕΠΑΜ που με τις συνδρομές τους κατάφεραν να καλύψουν όλα τα έξοδα της εκδήλωσής.

Δείτε στα δυο video που ακολουθούν ΟΛΗ η εκδήλωση.  


                                      

Watch live streaming video from epamwebtv at livestream.com


Watch live streaming video from epamwebtv at livestream.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.