Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μανώλης (video)

Αντιδρώντας στα μέτρα που έρχονται, ο Γιάννης Μανώλης παραιτήθηκε δημόσια από τη θέση του Συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας (Video)

Από το βήμα της... τηλεόρασης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Γραμματέα του Συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας ο Γιάννης Μανώλης.
"Εγώ αυτά τα μέτρα δεν μπορώ να τα στηρίξω", υπογράμμισε, τονίζοντας πως το πακέτο που εγκρίθηκε "οδηγεί σε μισθούς σχεδόν Βουλγαρίας, με τιμές Βρυξελλών".
Στο ερώτημα αν έχει υποβάλλει την παραίτησή του στον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, ο Γιάννης Μανώλης επισήμανε πως μερικά πράγματα υποβάλλονται και δημόσια.
Απαντώντας στην "καλημέρα" των δημοσιογράφων της πρωινής εκπομπής του Mega, ο Γιάννης Μανώλης απάντησε ότι είναι γραμματέας συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας μέχρι σήμερα. "Μέχρι χθες μάλλον", συμπλήρωσε.
"Δεν μπορώ να εκφράσω θεσμικά αυτόν τον κόσμο της εργασίας και τους επιστημονικούς συλλόγους που εκπροσωπώ. Δεν είναι έντιμο να παραμείνω σε αυτή τη θέση", υποστήριξε.
Μένετε και εσείς και όλοι στις επικουρικές συντάξεις, σημείωσε, τονίζοντας ότι οι επικουρικές συντάξεις είναι το "τυράκι".
"Γίνεται τεμαχισμός για να γίνει μια κουβέντα ότι "κάτι είπαμε και κάτι σώσαμε" και μετά από 15 μέρες θα κοπούν και οι συντάξεις και τον Ιούνιο θα έρθουν και άλλα μέτρα. Τα λέω σε όλους γιατί ξέρω τι μέτρα εγκρίθηκαν χθες", υπογράμμισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.