Αύριο 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 στις 14:00 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ

Αύριο στις 14.00 πραγματοποιείται στο Σύνταγμα συγκέντρωση πολιτών κατά των χημικών αεροψεκασμών.
Το έγγραφο-ντοκουμέντο, σύμφωνα με το οποίο πληρώνουμε ετήσια συνδρομή 2.000 δολάρια στην διεθνή εταιρεία για την τροποποίηση του καιρού, προκειμένου να μας ψεκάζει, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τον εμπαιγμό που δεχόμαστε. Ακόμη ένας εμπαιγμός. Και αυτή την κοροϊδία σε βάρος του λαού συντηρούν τα συστημικά κανάλια με ειρωνείες και χλευασμούς σε όποιους πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν. Και μας ψεκάζουν με χημικά-κατασταλτικά και μας εμπαίζουν. 
Δείτε το βίντεο: 
Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.