Παλλήνη: Ο κ. ΠΑΜ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ.


Δεκατεσσάρων έφυγε απ το χωριό του ο ΓιώργοςΔυο γραμματάκια έμαθε στην πολιτεία ο ΓιώργοςΚλητήρας διορίστηκε σε Υπουργείο ο ΓιώργοςΓυαλιστερά κουμπιά φορεί γυαλοκοπάει ο ΓιώργοςΕίναι σκληρός σαν κέρβερος στο Υπουργείο ο ΓιώργοςΓραφειοκράτης τέλειος και του κοσμάκη ο τρόμος.
Αυτοί οι στίχοι θα ταίριαζαν στον μαέστρο της σημερινής (19/3/13) συνεδρίασης της σχολικής επιτροπής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παλλήνης.

Το σοβαρό θέμα της έκθεσης των ορκωτών λογιστών για την οικονομική διαχείριση της πρωτοβάθμιας το σχ. έτος 2011-12 ( που εξαερώθηκαν 107 περίπου χιλιάδες) το  ζάλισε από τις καντρίλιες.

Προσπάθησε ομολογουμένως φιλότιμα να την περάσει ‘εξ απαλών ονύχων’ παρά τις έντονες διαμαρτυρίες κάποιων παλαιότερων μελών της επιτροπής χωρίς να ψελλίσει τίποτα για τις ευθύνες του Δημάρχου και των αντιδημάρχων που άφησαν τις νέες σχολικές επιτροπές ακάλυπτες τόσο στην λογιστική παρακολούθηση όσο και στον τεχνικό έλεγχο κάθε έργου που εκτελούνταν. 
Δεν ξέρω αν το θέμα θα συζητηθεί και στο Δημοτικό συμβούλιο, όπου θα λαλήσουν και άλλοι, αλλά τα σημερινά μαργαριτάρια έχουν βιντεοσκοπηθεί και θα αξιοποιηθούν  πιθανά, προς τέρψιν των δημοτών.

Πάμ λοιπόν παρακάτω για φρέσκα.
Ο. Ρομπάκης
Πρώην Γραμματέας της ΕΣΓ Παλληνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.