Η μαύρη βίβλος του ξεπουλήματος της Ελλάδος


Γράφει ο Στέργιος Σμυρλής

Το έγκλημα που επιτελείται στην Χαλκιδική είναι πολλαπλό.
Καταστρέφεται το περιβάλλον και γίνεται τοξικό.
Ραντίζονται τα παιδιά με καπνογόνα, πολύ επικίνδυνα για τη ζωή τους.

Καταστρατηγούνται οι νόμοι με τις αυθαίρετες έρευνες στα σπίτια και συλλήψεις κατοίκων και παιδιών της Χαλκιδικής.

Το μόνο καλό σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι τα λαμόγια σιγά – σιγά αποκαλύπτονται, και το ‘μαζί τα φάγαμε’ του Πάγκαλου ή ‘ο Ελληνικός Λαός είναι διεφθαρμένος’ του Παπακωνσταντίνου, μάλλον αφορά τους παραπάνω «κυρίους» και τους συναδέλφους τους.
Και όλα αυτά, που γίνονται στην Χαλκιδική, για 11 εκατομμύρια € που εισέπραξε το κράτος καθώς και για την απασχόληση 150-250 εργαζόμενων που θα στοιχίσουν στην Καναδική εταιρία κατά την διάρκεια του έργου περί τα 40 εκατ. €. όσο δηλαδή στοιχίζουν τρεις έως πέντε από τους δεκάδες ξένους συμβούλους του ΓΑΠ, του Αντώνη κλπ.

Για να καταλάβετε πως πετούν τα χρήματα και καταχρεώνουν τον Ελληνικό Λαό, το πρώτο μνημόνιο μας στοίχισε 500 εκατ, €.
Αν με 11 εκατομ €. οι προδότες επώλησαν 300.000 στρέμματα γης, τότε για να εξοφληθούν τα έξοδα των 500 εκατομ € για το μνημόνιο, θα πρέπει να πωληθούν 15.000.000 στρέμματα.

Τα Γενικά Εξορυκτικά έξοδα της εταιρίας θα στοιχίσουν περί τα 150 εκατ. € , τα Γενικά έξοδα περί τα 100 εκατ.€, τα μεταφορικά περί τα 10 εκατομ.€, τα λαδώματα περί τα 50 εκατομ. € . Συνολικό κόστος επένδυσης για την εταιρία περί τα 360 εκατ. €, κέρδος  για την εταιρία 17 δις συν 300.000 στρέμματα γης.

Η μαύρη βίβλος του ξεπουλήματος της Ελλάδος κοσμείται με το όνομα του ΠΑΧΤΑ ή όπως κοινώς ονομάζεται του ΑΡΠΑΧΤΑ, ενώ το ζόμπι που ονομάζεται ΣΗΜΙΤΗΣ κατέχει περίοπτον θέση στις μαύρες σελίδες του μαύρου Βιβλίου της αιμορραγούσης Πατρίδος μας
Όταν σου πάρουν τη γη και το νερό, παύεις να υπάρχεις σαν Έθνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.