Οικονομική ατασθαλία στο Δήμο Παλλήνης;


Με τον τίτλο "Οικονομική ατασθαλία στο Δήμο Παλλήνης;" η εφημερίδα Εβδόμη  στο πρωτοσέλιδο της, δημοσιεύει την είδηση άλλης μιας έρευνας  για οικονομικούς λόγους  από πλευράς Δήμου. Διαβάστε ολόκληρο το άρθο ...    


Γράφει η Άννα Μπουζιάνη

Οικονομική ατασθαλία στο Δήμο Παλλήνης;
Οι φήμες επιβεβαιώνονται, η υπόθεση ερευνάται.

Διαχέονται φήμες για το ταμείο του Δήμου Παλλήνης, ότι έχει γίνει οικονομική ατασθαλία. 
Η δε απομάκρυνση του υπαλλήλου επιβεβαιώνει τις φήμες, ήταν η ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Παν. Μερτύρη προς τον Δήμαρχο Αθ. Ζούτσο κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Παλλήνης την Τρίτη 5/3.
Ο Δήμαρχος απάντησε ότι γίνεται ήδη έρευνα, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία. Από το Φλεβάρη στέλνουμε σημειώματα σε οφειλέτες αποχέτευσης, να προσέλθουν στο Δήμο να πληρώσουν. Εμφανίστηκαν κάποιοι δημότες οι οποίοι έφεραν διπλότυπα πληρωμής. Δηλαδή είχαν απόδειξη ότι είχαν πληρώσει.

Έτσι άρχισε η αναζήτηση.

Η διευθύντρια της Οικονομικής υπηρεσίας διαπίστωσε ότι οι εισπράξεις αυτές ήταν από συγκεκριμένο υπάλληλο, γι’ αυτό απομακρύνθηκε. Γίνεται έλεγχος και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει τελειώσει. 
Ο,τι προκύψει θα πάει εκεί που πρέπει και οικονομικά και ποινικά, ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος.

Βέβαια δημιουργήθηκε μία λάθος εντύπωση και μία κωλυσιεργία, που θα μπορούσε κανείς να την εκλάβει ότι το προεδρείο θέλει να αποφύγει την ενημέρωση.
Γιατί αφού έκανε την ερώτηση ο Π. Μερτύρης δεν ενημέρωνε ο δήμαρχος, και πιστεύω από κακό χειρισμό του προέδρου του Δ.Σ. με αποτέλεσμα να ζητήσουν να συζητηθεί προ ημερησίας οι πτέρυγες της αντιπολίτευσης, να μπει στη διαδικασία της ψηφοφορίας, να μειοψηφήσει και τελικά να γίνει η αναγκαία ενημέρωση. 
Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί όλο αυτό αν ο δήμαρχος ενημέρωνε.
Το επεσήμανε ο Θ. Γκοτσόπουλος λέγοντας ότι: «έτσι που γίνονται οι ερωτήσεις δεν έχει νόημα. Και το κακό ξεκινάει από το Δήμαρχο που δεν ενημερώνει”...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.