Παράνομες χωματερές στη Μεσσηνία

Εννέα παράνομες χωματερές εξακολουθούν να λειτουργούν στη Μεσσηνία και 25 είναι σε διαδικασία αποκατάστασης, σύμφωνα με την επίσημη λίστα που έχει στη διάθεσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
 
Στη Αρκαδία και την Κορινθία λειτουργούν 8 παράνομες χωματερές και πολλές από αυτές θα συνεχίσουν να γεμίζουν με σκουπίδια και το 2014. 
Η περιφέρεια Πελοποννήσου προωθεί τις μελέτες για την κεντρική μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων και αναμένεται να λειτουργήσει από το 2015 και μετά.
πηγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.