Νέες βόμβες Παναγούλη, τώρα κατά της Alpha Bank.


Μιλώντας σήμερα στη Βουλή ο Βουλευτής Β’ Αθηνών  του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  Στάθης Παναγούλης  σχετικά με την ΚΛΟΠΗ που διέπραξε η Τράπεζα ΑLPHA BANK προς τον εκδοτικό ΟΙΚΟ ΠΑΠΑΖΗΣΗ τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Στην περίπτωση των Εκδόσεων Παπαζήση έχουμε τον ορισμό της καταχρηστικότητας και της αυθαιρεσίας. Έχουμε λάβει πολλές καταγγελίες μικρομεσαίων επιχειρηματιών, όπως έχουμε ήδη αναφέρει στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Συγκεκριμένα, στην περίπτωση του εκδοτικού οίκου Παπαζήση, εταιρεία με 84 χρόνια αναγνωρισμένης πορείας, που ιδρύθηκε από τον πατριώτη αγωνιστή της δημοκρατίας Βίκτωρα Παπαζήση, και έχοντας καταβάλει στην Alpha Bank τόκους και κεφάλαια ύψους άνω του 1.200.000,00 ευρώ και χωρίς να έχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ, η τράπεζα δέσμευσε ποσό που είχε καταβληθεί από το Υπουργείο Παιδείας σε λογαριασμό της επιχείρησης. Ο δε διευθυντής του επιχειρηματικού κέντρου κ. Φωτόπουλος απήντησε με ύβρεις και απειλές, ενώ καμιά πιστευτή δικαιολογία δεν έχει δοθεί μέχρι τώρα από την τράπεζα.
Κατέληξε, ζητώντας από τον κ. Υπουργό να μας εξηγήσει πώς θα χρησιμοποιηθούν  τα 50 δις ευρώ που θα δοθούν στις τράπεζες και τι μέρος από αυτά θα φτάσουν στην πραγματική οικονομία, ή μήπως τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να καλυφθούν διάφοροι μεγαλοεπιχειρηματίες με τα εκατοντάδες εκατομμύρια που πήραν από τις τράπεζες και τα έβγαλαν στην Ελβετία καθώς και για να καλυφθούν τα 250 εκατομμύρια που χρωστούν στις τράπεζες ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.