Αντώνης Ρέμος: Αυτή η δημοκρατία, μου κάνει ολίγον κρυμμένη δικτατορία!!!

Ο Αντώνης Ρέμος παίρνει θέση για την σύλληψη του Δημήτρη Κολλάτου και τάσσεται ανοιχτά στο πλευρό του σκηνοθέτη ο οποίος συνελήφθη ξανά, επειδή κρέμασε πανό στο μπαλκόνι του στο σπίτι του στο Κολωνάκι κατά της Γερμανίας.
Ο τραγουδιστής έγραψε στο twitter του: «Το ότι ανέβασε ο Δημήτρης Κολλάτος έξω από το Σπίτι του, δυο πόστερ και έτρεξαν να τα κατεβάσουν, αυτό κι αν είναι υποκρισία!!! Σε καιρούς εύθραυστης δημοκρατίας, δεν κάνει και λίγο εθνική περηφάνια!! Μαζί σου κύριε Δημήτριε! Αυτή η δημοκρατία, μου κάνει ολίγον κρυμμένη δικτατορία!!!».
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.