Συνέλαβαν ξανά τον Δ. Κολλάτο (Δυο video)

Ο Δημήτρης Κολλάτος μέσα από το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος δηλώνει ότι "είμαι αθώος" και τονίζει ότι "είναι θρασύτητα να παίρνουν πράγματα μέσα από το σπίτι σου"...

Ο γνωστός σκηνοθέτης συνελήφθη γιατί σήκωσε δύο πανό έξω από το σπίτι του με τα πρόσωπα του Χίτλερ και της Μέρκελ και με τα μηνύματα " 27 Απριλίου 1941 μπήκαν στην Αθήνα" και το δεύτερο "Απρίλιος 2013 οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα".

Ο Δημήτρης Κολλάτος γράφει για τα πανό που έβαλε έξω από το σπίτι του:

" Δυο πανό έξω από το σπίτι μου, για να μην ξεχνάμε. Όταν στις 27 Απριλίου μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, οι πατεράδες και οι παππούδες μας αντιστάθηκαν. Τον πρώτο χρόνο, μόνο από πείνα, είχαμε πάνω από 360.000 νεκρούς. Οι Γερμανοί μας λήστεψαν. Το χρυσό της Τράπεζας της Ελλάδος, αρχαία, το αναγκαστικό - κατοχικό δάνειο. Μας χρωστάνε πολλές δεκάδες δισ. 

Σήμερα, οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα. Το αίμα στα χέρια της Μέρκελ, είναι αυτό των Ελλήνων που αυτοκτονούν. Των παιδιών μας που φεύγουν για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό.Της γενοκτονίας που επιβάλλει η Τρόικα και γίνεται στην πατρίδα μας.

Οι Γερμανοί είναι εδώ. Στη θέση του Χίτλερ, είναι η Μέρκελ και εμείς... ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ. Ντροπή μας.

Ήδη κάτω από το σπίτι μαζεύτηκαν αστυφύλακες. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και στην ελευθερία μου, που την κατοχυρώνει το Σύνταγμα".
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.