Παλλήνη: Δελτίο τύπου για το facebook εξέδωσε η Ένωση Συλλόγων ΓονέωνΠαλλήνη 19 Απριλίου 2013
Το τελευταίο διάστημα διατυπώνονται διάφορα σχόλια και απόψεις σχετικά με τον τρόπο που ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κος Μανώλης Κακλιδάκης διαχειρίζεται τη σελίδα του facebook.

Σχετικά με το ζήτημα αυτό πληροφορούμε τους φίλους της ομάδας τα εξής:

Ο κος Κακλιδάκης ορίστηκε διαχειριστής της σελίδας με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. 
Επίσης ομόφωνη υπήρχε και η άποψη ότι στην ομάδα της Ένωσης στο facebook πρέπει να αναρτώνται μόνο θέματα σχετικά με το αντικείμενο της Παιδείας. Ο διαχειριστής του facebook εξουσιοδοτήθηκε για την τήρηση αυτής της κατεύθυνσης.
Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης, για την αποφυγή προστριβών και εντάσεων, να παίρνουν υπ' όψη τους τα παραπάνω όταν θέλουν να κάνουν κάποια ανάρτηση. 
Για το ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κων/νος Παπαγεωργίου Δημήτρης Κοτρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.