ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε o υποδιευθυντής της Αγροτικής Τράπεζας στην Καλλονή(ΦΩΤΟ)


Πρόκειται για τον Υποδιευθυντή της Αγροτικής τράπεζας  στην Καλλονή Ε.Μ. Σύμφωνα με πληροφορίες τραπεζικών υπαλλήλων  ο 57χρονος έμαθε ότι σήμερα επρόκειτο να πάνε στην Καλλονή επιθεωρητές της τράπεζας και θα μάθαιναν για κάποιες ενδεχόμενες ατασθαλίες.
Το πτώμα βρέθηκε σήμερα το πρωί στις 7,30 από τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά. Υπολογίζεται ότι η πράξη έγινε γύρω στις 5,30
Ο 57χρονος αυτοκτόνησε με όπλο στρατού G3, το έβαλε κάτω από σαγόνι μέσα στο αυτοκίνητό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Φωτο Νίκος Κομνηνός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.