Η ΠΟΕ-ΟΤΑ τα ψέλνει στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου

Σε κατάληψη του ορόφου όπου βρίσκεται το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου, στην οδό Σταδίου, προχώρησε η ΠΟΕ-ΟΤΑ πριν από λίγη ώρα.
Οι συγκεντρωμένοι τραγουδούν τα κάλαντα, φωνάζουν συνθήματα, ενώ όπως τονίζουν περιμένουν τον κ. Γρηγοράκο για να του τραγουδήσουν προσωπικά τα κάλαντα.

Ο κ. Γρηγοράκος βρίσκεται καθοδόν προς το υπουργείο, τονίζοντας σε επικοινωνία του με τον ΣΚΑΪ, ότι δεν έχει κανέναν λόγο να μην πάει, ενώ πολύ ευχαρίστως θα δεχτεί αντιπροσωπεία των παρευρισκομένων για να συζητήσουν το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την επίμαχη επιστολή που αναφέρεται σε κινητικότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Στην είσοδο του υπουργείου έχουν συγκεντρωθεί αστυνομικές δυνάμεις και ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ εξέφρασε τον φόβο του ότι θα υπάρξει επέμβαση της αστυνομίας για να τους απομακρύνει. Παράλληλα τόνισε ότι επιθυμία του είναι να συναντήσουν τον κ. Γρηγοράκο, να του τραγουδήσουν τα κάλαντα, να ανταλλάξουν απόψεις και να αποχωρήσουν ήρεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.