Αρτέμης Σώρρας: Δείτε τι ζητάει από τους Δήμους της Κρήτης για να τους σώσει από τα χρέη

Τη… διαχείριση πολλών δήμων της Κρήτης για τα επόμενα 50 χρόνια (!) ζητάει από πολλούς δημάρχους του νησιού ο Αρτέμης Σώρρας! Ο γνωστός για την υπόθεση της «επίλυσης» του χρέους Ελλάδας και Κύπρου, Πατρινός ομογενής, τους τελευταίους μήνες έχει  συνεχείς επαφές, ο ίδιος ή μέσω αντιπροσώπων του, με δημάρχους του νησιού τάζοντας  λαγούς με πετραχήλια  (μέχρι αεροδρόμια έχει υποσχεθεί ή πληρωμή των χρεών των δημοτών προς τις τράπεζες!) αρκεί να τους μεταβιβάσουν οι δήμαρχοι την ευθύνη της επενδυτικής δραστηριότητας στην περιοχή τους.

Κι αυτό δεν θα γίνει απλά με μια συμφωνία με το δήμο, αλλά με πλήρη και απόλυτη πληρεξουσιότητα που θα  εκχωρεί το δημοτικό συμβούλιο στο δήμαρχο, προκειμένου να συμφωνήσει μαζί του, χωρίς να μπει άλλος στη μέση. Ο Σώρρας, με κείμενα που έχει στείλει σε δημάρχους, ζητά να τους εκχωρήσουν τα δημοτικά τους συμβούλια ανέκκλητη πληρεξουσιότητα ώστε να συμφωνήσουν μαζί του την εκχώρηση της επενδυτικής δράσης στο. Μάλιστα αυτές οι πληρεξουσιότητες θα πρέπει να δεσμεύουν τον κάθε δήμαρχο και το κάθε δημοτικό συμβούλιο ακόμη και… μεταθανάτια, και για κάθε διάδοχο του δημάρχου, για περίοδο 50 χρόνων!
Στην ουσία, ο Σώρρας ζητά να εκχωρηθεί στην οργάνωσή του (E.N.D.) η ευθύνη της κάθε περιοχής για τις επόμενες δεκαετίες, χωρίς, στην πραγματικότητα να εμπλέκεται ο δήμος! Κι όλα αυτά, ακόμη κι αν ήταν ποτέ δυνατό να συμβούν, χωρίς να αποδεικνύει το χρήμα που ισχυρίζεται ότι έχει.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τον Αύγουστο συνάντησε το δήμαρχο Σφακίων, Παύλο Πολάκη, ο οποίος, αφού άκουσε τις προτάσεις Σώρρα για να γίνουν τα Σφακιά… κοσμόπολη, του ζήτησε να αποδείξει ότι κατέχει τα ποσά που ισχυρίζεται. «Φέρτε στη συνεδρίαση του ΔΣ 700.000 ευρώ για να καλύψουμε μερικές βασικές ανάγκες του δήμου και έτσι να πείσετε και τους συμβούλους», ήταν η απάντηση του υποψιασμένου δημάρχου. Τότε η απάντηση ήταν «δεν φέρνουμε αυτό το ποσό, υπογράψτε τη συμφωνία και μετά θα φέρουμε όλα τα ποσά»!  Εκεί ο Π. Πολάκης τού έδειξε την πόρτα της εξόδου!
Ανάλογα περιστατικά έχουν γίνει και σε άλλους δήμους του νησιού.
Απευθύνθηκε, μεταξύ άλλων, και στο δήμο Γόρτυνας Ηρακλείου, που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα που φτάνουν ακόμη και στο σημείο να απειλείται με άμεσο κλείσιμο. Ζήτησε να πάρει την ευθύνη της περιοχής για 50 χρόνια, να κατασκευάσει… αεροδρόμιο, ψυχιατρική κλινική (!) και άλλα παράξενα. Ενώ υποσχέθηκε να πληρώσει όλα τα χρέη των δημοτών και να τον εξοφλούν με 2.5% κάθε χρόνο, το 2% για το κεφάλαιο και το 0,5% ως τοκοχρεωλύσια.
Όλα αυτά, μόνο με χαρτιά και λόγια, χωρίς να αποδεικνύει σε κανένα το χρήμα που κατέχει…
Αύριο το θέμα Σώρρα θα απασχολήσει και το δήμο Ιεράπετρας.
πηγή: http://www.candianews.gr/

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι, δεν είναι έτσι ακριβώς,
Πρώτον τα έργα που θα γίνουν στο Δήμο τα επιλέγει ο ίδιος ο Δήμος και επ΄ουδενί ο Σώρρας.
Δεύτερον δεν υπάρχει τόκος. Τα χρήματα δίνονται με ο% επιτόκιο για 50 χρόνια.
Επιστρέφεται το 2% του κεφαλαίου κάθε χρόνο,χωρίς τόκο.
Το ίδιο ισχύει για τα δάνεια των πολιτών.
Διαβάστε παρακάτω με προσοχή, τί λέει ο πρόεδρος της END για την χρηματοδότηση των Δήμων.


ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο Δήμος έχει μεγάλη σημασία διότι με τον Καλλικράτη ο δήμος έγινε μία μικρή κυβέρνηση. Η δικαιοδοσία που έχει ο πρωθυπουργός της χώρας και μερικοί υπουργοί οικονομικών είναι ανεξέλεγκτη και δεν χρειάζεται να πάρουν από κανέναν άδεια για να πιστώσουν τον Ελληνικό λογαριασμό. Δηλαδή εάν ο κύριος Σαμαράς ήθελε αύριο να κατεβάσει τα 600 δις θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να ρωτήσει κανέναν! Δεν χρειάζεται ούτε τραπεζίτη, ούτε τον ΟΗΕ, ούτε κανέναν. Έχει τη δικαιοδοσία από τη στιγμή που επελέγει από τον Ελληνικό λαό. Δεν το έκανε ποτέ, ενώ του δώσαμε την ευκαιρία πολλές φορές.

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Τώρα πάμε στο επόμενο στάδιο. Ο δήμος έχει την ίδια δικαιοδοσία, μόνον που ο Δήμος έχει και διοικητικό συμβούλιο. Πρέπει λοιπόν και το διοικητικό συμβούλιο να αποφασίσει σύσσωμο ότι θέλει να κάνει αυτή την επένδυση, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου και από εκεί και πέρα δεν στοιχίζει στον δήμο τίποτα, είναι εντελώς άτοκα τα χρήματα για 50 χρόνια. Μπορεί ο δήμος, εάν ο Δήμαρχος είναι πραγματικά ευφυής, να επενδύσει τα κεφάλαια με τέτοιον τρόπο ούτως ώστε να του δίνει 8%, να δίνει το 2% πίσω για την απόσβεση των κεφαλάιων - όχι τόκων, δεν υπάρχουν τόκοι, και τα υπόλοιπα να παραμένουν στον δήμο σαν εισόδημα. Στο Δήμο Κοζάνης παραδείγματος χάριν υπάρχουν 50 χιλιάδες δάνεια τα οποία είναι στεγαστικά και τα οποία είναι κόκκινα, δηλαδή δεν τα ξεπληρώνουν οι δανειολήπτες. Εάν ο Δήμαρχος είναι ευφυής κάνει ένα πρόγραμμα και λέει στο Αρτέμη Σώρρα «Θέλω να πληρώσεις τα δάνεια των 50.000 πολιτών». Αυτοί οι 50.000 πολίτες λοιπόν ελευθερώνουν άμεσα την περιουσία τους. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δίδουν 2% το χρόνο από το δάνειο για την επιστροφή του κεφαλαίου και όχι τόκους. Ο Δήμαρχος όμως όντος ευφυής έχει κάνει μια άλλη επένδυση με τα άλλα 50 εκατομμύρια που έχει πάρει και του ανταποδίδει 8% η επένδυση. Παίρνει το 2% από εκεί, το πληρώνει και ουσιαστικά ο Δήμαρχος απελευθερώνει τους πολίτες του από το βάρος του δανείου εσαεί. Τόσο δύναμη έχει ο δήμος!




Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

Αυτή τη δύναμη λοιπόν πρέπει να την αντιληφθεί ο Δήμαρχος. Όποιος Δήμαρχος ενδιαφέρεται, μπορούμε να στείλουμε ένα κλιμάκιο ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας να του εξηγήσει, να του δώσει τα έγγραφα τα οποία χρειάζονται, ούτως ώστε ο Δήμαρχος πλέον να λειτουργήσει. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι το εξής: Ο Δήμαρχος πρέπει να έχει την ψυχή να πάρει στα χέρια του, στους ώμους του όλη την Ελλάδα! Πρέπει, εκτός από τον δήμον δηλαδή, με την υπογραφή του αυτή που δίνει ο Δήμαρχος, ουσιαστικά παίρνει στους ώμους του το σύνολο του Ελληνικού λαού διότι συμβάλει στην απελευθέρωση του Ελληνικού λαού από το χρέος οποιασδήποτε μορφής, Δημοσίου ή ιδιωτικού χρέους. Σας εξήγησα το μηχανισμό, είναι απλούστατος, είναι νομοθετημένος από τον ΟΗΕ και το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα. Σε αυτό το σύστημα η Ελλάδα έχει πάρα πολλά χρήματα, αλλά είναι δύσκολο να κατέβουν. Είναι παρά πολύ δύσκολο να κατέβουν αν δέν υπάρχει κάποιος Σώρρας ο οποίος θα βάλει ενέχυρο την περιουσία του επειδή το Ελληνικό ομόλογο δεν είναι πλέον φερέγγυο, άρα κάποιος άλλος πρέπει να έρθει με μια φερέγγυα εγγυοδοσία και να βάλει τη δικαιοδοσία τη φερέγγυα για να κατεβούν τα χρήματα. Αυτός είναι ο Αρτέμης Σώρρας!
ΔΗΜ: Κύριε Λαμπράκη πότε βλέπετε να διευθετείτε αυτό το ζήτημα και με την πρόταση στους δήμους αλλά και πολύ περισσότερο προς στην Ελληνική Δημοκρατία;
ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Εάν ο Δήμαρχος υπογράψει αύριο, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος μπορεί να πιστωθεί ο λογαριασμός του δήμου. Δεν είναι δυνατόν να έρθει κάποιος και να μου πει φέρε μου 100 εκατομμύρια. Να μου πει τι θα τα κάνει: «Θα πληρώσω 50 στεγαστικά δάνεια, θα φτιάξω 10 αποχετευτικά έργα, θα κάνω μία μαρίνα, θα κάνω ένα χιονοδρομικό κέντρο». Δεν θέλω να μου φέρετε λεπτομερή στοιχεία για το έργο, να μου δώσετε ένα γενικό προϋπολογισμό και εμείς από τα κεφάλαια τα οποία θα πιστωθούν θα πληρώσουμε για να γίνει η κανονική μελέτη. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία μελέτη του Δημοτικού Συμβουλίου που να λέει θέλω να κάνω το χιονοδρομικό κέντρο αυτό, θέλω να κάνω τη μαρίνα αυτή, αυτό που υπολογίζουμε σαν ποσό είναι 50 εκατομμύρια για αυτό, 20 για το άλλο, 30 για το τρίτο κ.ο.κ. Κατεβαίνουν τα χρήματα και μένουν δεσμευμένα σε ένα λογαριασμό τα οποία ελέγχει ο Αρτέμης Σώρρας και ο Δήμαρχος. Κάνουμε τη μελέτη και μετά δημοπρατείται η μελέτη και αρχίζει η εκτέλεση του έργου. Τελειώνει το έργο, το παραλαμβάνει ο δήμος. Εδώ υπάρχει και ένας τρίτος παράγοντας ο οποίος εξασφαλίζει τόσο το Δήμαρχο όσο και το επενδυτή. Υπάρχει μια «Ασφάλεια». Η Ασφάλεια αυτή ελέγχει εάν αυτός που αναλαμβάνει το έργο είναι φερέγγυος να το εκτελέσει, και εάν δεν το εκτελέσει ενώ έχει ασφαλιστεί το έργο, υποχρεούται η Ασφάλεια να το τελειώσει με δικά της κεφάλαια. Γι αυτό αγοράζει την ασφάλεια ο δήμος και ο επενδυτής για να είναι σίγουρα τα ταμεία ότι το έργο θα εκτελεστεί και θα αποδοθεί για να το απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες. Αυτός είναι ο μηχανισμός, απλός και κατανοητός. Δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να τον καταλάβεις!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ παραδώσαμε τη διαχείρηση ολόκληρου του κράτους στους γερμανούς και δεν μας ενοχλεί , ο Σώρρας που είναι Έλληνας μας ενοχλεί???

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η καθυστέρηση ποσες εβδομάδες κρατάει δηλαδή ? Μέχρι να κατέβει το άρθρο σας μήπως?

Angelo Irakleides είπε...

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;; ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ.!! ΒΡΕ ΝΑ ΧΑΡΏ ΕΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ...!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ;;; ΑΊΣΧΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.!!!

Unknown είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ψάξε γιατί είπε...

Χωρίς να έχω κάποιο συμφέρον για να πάρω θέση, Έχω την εξής απορία:
Ποιος μπορεί να είναι ο σκοπός του Σώρρα που ανενόχλητος κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα, δίνει συνεντεύξεις κλπ; Όταν του έκανε το δικαστήριο ο Γεωργιάδης γιατί το κέρδισε ο Σώρρας;
Ένας υπουργός διασύρει στα δικαστήρια πολίτες χωρίς αποδεικτικά στοιχεία; Ο Σώρρας δίνει μια ερμηνεία στο ερώτημα γιατί έφτασε στα μνημόνια η Ελλάδα. Ποια απάντηση ή ερμηνεία έχουν οι πολιτικοί; Δεν ήξεραν; Ήταν αναπότρεπτο; Ήταν κατασκευασμένο όπως λέει ο Σώρρας;

Unknown είπε...

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...... ΤΕΛΟΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

βρε...παλιοπαιδα, δε ντρεποσαστε λιγακι? που μου το παιζετε και δημοσιογραφοι?
Γιατι ρε δε δεχεστε τα σχολια? επιδι σας ξεσκεπαζουν?
το φατσομπλοκακι δεν το εχετε για να σας βαλω και τι φατσα μου να την εχετε..
.ε παλιοπαιδα....

Ανώνυμος είπε...

"Όταν γράφετε κάτι, πρέπει να μπορείτε να το αποδεικνύετε! Γράφετε ένα σωρό ανακρίβειες και αερολογίες.
Πείτε μας σε ποιο σημείο τα λένε όλα αυτά τα έντυπα που δόθηκαν προς το Δήμο; Και απλά ρωτάω, τι στο καλό πίνετε όταν τα λέτε αυτά; Όταν εμείς υποστηρίζουμε ότι ΚΑΝΕΝΑ βάρος ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ προς το ΔΗΜΟ και το ΔΗΜΟΣΙΟ, ότι το δάνειο θα τα λάβει το ταμείο που θα διαχειρίζεται ο Σώρρας και η ΕΙ-END ΜΕΧΡΙ να αποπληρωθούν τα βάρη και οι υποχρεώσεις και ΟΛΑ τα έργα θα μεταφερθούν ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΑΡΩΝ σε ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ στο Δήμο και στους ΠΟΛΙΤΕΣ του αφου πληρωθούν τα έξοδα;
Και ότι τα έργα είναι τριών ομάδων:
Α. Κοινωφελή έργα και Δημοτικά έργα όπως δρόμοι, νερό, δάση, καθαρισμός, πλατείες, πάρκα, πυρασφάλεια και πυρόσβεση, αποχετευτικό, φράγματα κτλ, το οποίο περίπου αντιστοιχούν το 30 % των κεφαλαίων, Ο Δήμος παραμένει να είναι ο διαχειριστής και πλήρης δικαιούχος και κατά την υλοποίηση (διαγωνισμοί, προσφορές κτλ) ακολουθείται πιστά η ελληνική νομοθεσία, αλλά απλά αντί να πάρει δάνειο ο Δήμος ή/και να χρηματοδοτήσει από ίδιους πόρους ή να καλεστεί η κεντρική κυβέρνηση να εγγυηθεί ή/και να χρηματοδοτήσει, θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα για την υλοποίηση από το ταμείο χωρίς να λάβει κανένα βάρος ο Δήμος,
Β. Τα έργα που θα έχουν έσοδα, που θα κατασκευάζονται είτε σε ιδιωτική γη είτε άλλο (θα αγοράζεται ή θα ενοικιάζεται ή θα γίνεται κοινοπραξία με ότι επιτάσσει η ελληνική νομοθεσία σε κάθε περίπτωση), τα οποία περίπου αντιστοιχούν στο 70 % του συνόλου του προϋπολογισμού και που μπορεί να είναι ξενοδοχεία, βιομηχανία, βιοτεχνία, παραγωγή τροφίμων, ενέργεια κτλ, ο τίτλος κτήσης θα μεταφέρεται αμέσως στο Δήμο/ Πολίτες και θα παραμένει η λειτουργία και μόνον υπό τη διαχείριση του ταμείου μέχρι να μπορέσουν να αποπληρωθούν τα κόστη εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης όλων των έργων, Α & Β, και αφού αποπληρωθούν θα μεταβιβαστεί και η λειτουργία στο Δήμο.
Γ. Επίσης, έχουν γίνει μελέτες από το ταμείο στο να μπορέσουν να αποπληρωθούν όλες οι οφειλές προς τράπεζες και δημόσιο των νοικοκυριών αλλά και των επιχειρήσεων και του Δήμου αν το χρειάζεται, να γίνει μια νέα σύμβαση με το ταμείο για αποπληρωμή μέχρι και 35 έτη, 0 % (ΑΤΟΚΑ) επιτόκιο και 2 χρόνια περίοδο χάρητος.

Ανώνυμος είπε...

Το 1ο έντυπο είναι η ανάθεση του ΔΣ προς τον Δήμαρχο να προβεί στην ΕΞΕΥΡΕΣΗ επενδυτών που «ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ για να ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΡΓΑ στην περιοχή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΒΑΡΟΣ ΑΜΕΣΟ ή ΕΜΜΕΣΟ προς τον ΔΗΜΟ» και όπου ορίζουν τα περιθώρια του νόμου όπου ΔΕΝ θα μπορεί να δεσμεύσει τον Δήμο σε οποιοδήποτε ΒΑΡΟΣ/ ΔΑΝΕΙΟ/ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ/ ΑΜΟΙΒΕΣ για ΜΕΛΕΤΕΣ ή άλλο κτλ. Αυτό είναι μια γενική απόφαση αφού δεν αφορά τον Σώρρα αλλά όποιον ΔΥΝΑΤΑΙ και πληροί τους όρους, όμως παράλληλα είναι και μια πολύ συγκεκριμένη απόφαση η οποία δεν χωρά περιθώρια λαθών και αστοχιών.
Αφού υπάρξει η εξουσιοδότηση του Δημάρχου, με μια απόφαση που δεν θα αλλάζει κατά το δοκούν για να μην μεταφέρονται ΑΜΕΣΑ και ΕΜΜΕΣΑ βάρη προς το Δήμο, τότε και μόνον τότε, ο Δήμαρχος θα προχωρήσει σε ένα πληρεξούσιο αίτημα, όπου περιγράφεται σε αυτό ο τρόπος που ο Σώρρας μπορεί να ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, λέει επίσης ότι θα ΠΡΑΞΕΙ ο,τι είναι ΝΟΜΙΜΟ (άρα αν δεν είναι νόμιμες οι πράξεις και ενέργειες, τίποτα δεν ισχύει), να δεσμεύσει δική του περιουσία ο Σωρρας όπου χρειαστεί, να κάνει ό,τι μελέτες χρειαστούν χωρίς να φέρει ΚΑΝΕΝΑ βάρος στο Δήμο και όταν καταφέρει να φέρει τα χρήματα και θα τα θέσει σε λογαριασμό κλειδωμένο υπέρ της πράξης υλοποιήσεεως των έργων για τον συγκεκριμένο Δήμο, τότε και μόνο τότε, ο Σώρρας θα πρέπει να φέρει συγκεκριμένες προτάσεις προς το ΔΣ προς έγκριση και θα ακολουθήσει στον ελεγκτή νομιμότητας αποφάσεων ΟΤΑ και όπως επιτάσσει η ελληνική νομοθεσία θα πράξει…
Επ’ αυτού υπάρχουν ήδη γνωματεύσεις από έγκριτους δικαστές και δικηγόρους οι οποίοι επικυρώνουν ότι κατά τη διάρκεια της υλοποίησης της Δόμησης χρηματοδότησης αλλά και κατά την υλοποίηση των έργων ΚΑΝΕΝΑ βάρος ΕΜΜΕΣΟ ή ΑΜΕΣΟ δεν μεταφέρεται εαν τηρηθούν τα δεδηλωμένα!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, υπάρχει ήδη γνωμάτευση του Υπ. Δικαιοσύνης το οποίο έχει λάβει τα έγγραφα και που το ίδιο Υπουργείο είπε ότι δεν έχει πρόβλημα και αν έχει πρόβλημα το Υπ. Οικονομικών ή/και το Υπ. Εσωτερικών να το δηλώσουν εγγράφως, πράγμα που δεν τέθηκε ποτέ κάτι τέτοιο εγγράφως..
Την ίδια στιγμή κάποιος δικηγόρος ονόματι Ζυγούρης σύμβουλος της ΚΕΔΚΕ έκανε πολυσέλιδη έκθεση για το πώς μπορεί ο Δήμος να δανειοδοτηθεί, πράγμα που ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ την εν λόγω πρόταση διότι η ίδια η πρόταση και τα έγγραφα τα δικά μας ΔΗΛΩΝΟΥΝ ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ προς το ΔΗΜΟ αλλά πρόκειται περί αιτήματος για να γίνουν έργα στην περιοχή!
Οπότε για όλα όσα έχετε γράψετε, καλό θα ήταν να ενημερωθείτε καλύτερα και να σταματήσετε να λοιδορείτε γιατί και εσείς δημότες κάποιου Δήμου είστε και αν δεν σας ενδιαφέρει να γίνουν έργα στην περιοχή σας, να εξαλειφθεί η ανεργία, να σταματήσουν οι αυτοκτονίες, να σταματήσουν να τρώνε από σκουπίδια οι συμπολίτες σας και να αρχίσουμε να ζούμε σε ένα υγιές περιβάλλον, τότε απλά δηλώστε ότι δεν το θέλετε και να μείνετε εκτός ενώ εαν συνεχίσετε να γράφετε τις παραποιημένες πληροφορίες ευλόγως θα σας θεωρήσουμε και εσάς συνένοχους στην προδοσία που διαδραματίζεται για τις πατρίδες μας!!!
Δεν μπορείτε να δημιουργείτε προβλήματα τόσο ΑΝΕΥΘΥΝΑ, όταν δεν σας έχει ζητηθεί να κάνετε οτιδήποτε που να σας φέρει οιονδήποτε βάρος.
Εσείς όμως κάνοντας τα άτοπα σας σχόλια και όπως μεταφέρετε τις παραπληροφορίες που κάποιοι τεχνηέντως σπέρνουν δια μέσω του τύπου και του διαδικτύου, γίνεστε και εσείς συνένοχος στην ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και θα πρέπει και εσείς να φέρετε την ευθύνη του λόγου σας, όπως την φέρουμε και εμείς, διότι φέρουμε όλοι οι υπόλοιποι έννομο συμφέρον σε κάτι που εμείς πολεμάμε με νύχια και με δόντια να επιτύχουμε και που έχουμε ξοδέψει απεριόριστες ώρες εργασίας εδώ και χρόνια τώρα και για το σκοπό αυτό, ενώ εσείς παραμένετε να κακολογείτε από τον καναπέ σας και να σπιλώνετε μια τέτοια συλλογική προσπάθεια και που αφορά ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ όπου και αν βρίσκεται!"

Ανώνυμος είπε...

"Όταν γράφετε κάτι, πρέπει να μπορείτε να το αποδεικνύετε! Γράφετε ένα σωρό ανακρίβειες και αερολογίες.
Πείτε μας σε ποιο σημείο τα λένε όλα αυτά τα έντυπα που δόθηκαν προς το Δήμο; Και απλά ρωτάω, τι στο καλό πίνετε όταν τα λέτε αυτά; Όταν εμείς υποστηρίζουμε ότι ΚΑΝΕΝΑ βάρος ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ προς το ΔΗΜΟ και το ΔΗΜΟΣΙΟ, ότι το δάνειο θα τα λάβει το ταμείο που θα διαχειρίζεται ο Σώρρας και η ΕΙ-END ΜΕΧΡΙ να αποπληρωθούν τα βάρη και οι υποχρεώσεις και ΟΛΑ τα έργα θα μεταφερθούν ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΑΡΩΝ σε ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ στο Δήμο και στους ΠΟΛΙΤΕΣ του αφου πληρωθούν τα έξοδα;
Και ότι τα έργα είναι τριών ομάδων:
Α. Κοινωφελή έργα και Δημοτικά έργα όπως δρόμοι, νερό, δάση, καθαρισμός, πλατείες, πάρκα, πυρασφάλεια και πυρόσβεση, αποχετευτικό, φράγματα κτλ, το οποίο περίπου αντιστοιχούν το 30 % των κεφαλαίων, Ο Δήμος παραμένει να είναι ο διαχειριστής και πλήρης δικαιούχος και κατά την υλοποίηση (διαγωνισμοί, προσφορές κτλ) ακολουθείται πιστά η ελληνική νομοθεσία, αλλά απλά αντί να πάρει δάνειο ο Δήμος ή/και να χρηματοδοτήσει από ίδιους πόρους ή να καλεστεί η κεντρική κυβέρνηση να εγγυηθεί ή/και να χρηματοδοτήσει, θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα για την υλοποίηση από το ταμείο χωρίς να λάβει κανένα βάρος ο Δήμος,
Β. Τα έργα που θα έχουν έσοδα, που θα κατασκευάζονται είτε σε ιδιωτική γη είτε άλλο (θα αγοράζεται ή θα ενοικιάζεται ή θα γίνεται κοινοπραξία με ότι επιτάσσει η ελληνική νομοθεσία σε κάθε περίπτωση), τα οποία περίπου αντιστοιχούν στο 70 % του συνόλου του προϋπολογισμού και που μπορεί να είναι ξενοδοχεία, βιομηχανία, βιοτεχνία, παραγωγή τροφίμων, ενέργεια κτλ, ο τίτλος κτήσης θα μεταφέρεται αμέσως στο Δήμο/ Πολίτες και θα παραμένει η λειτουργία και μόνον υπό τη διαχείριση του ταμείου μέχρι να μπορέσουν να αποπληρωθούν τα κόστη εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης όλων των έργων, Α & Β, και αφού αποπληρωθούν θα μεταβιβαστεί και η λειτουργία στο Δήμο.
Γ. Επίσης, έχουν γίνει μελέτες από το ταμείο στο να μπορέσουν να αποπληρωθούν όλες οι οφειλές προς τράπεζες και δημόσιο των νοικοκυριών αλλά και των επιχειρήσεων και του Δήμου αν το χρειάζεται, να γίνει μια νέα σύμβαση με το ταμείο για αποπληρωμή μέχρι και 35 έτη, 0 % (ΑΤΟΚΑ) επιτόκιο και 2 χρόνια περίοδο χάρητος.
Το 1ο έντυπο είναι η ανάθεση του ΔΣ προς τον Δήμαρχο να προβεί στην ΕΞΕΥΡΕΣΗ επενδυτών που «ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ για να ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΡΓΑ στην περιοχή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΒΑΡΟΣ ΑΜΕΣΟ ή ΕΜΜΕΣΟ προς τον ΔΗΜΟ» και όπου ορίζουν τα περιθώρια του νόμου όπου ΔΕΝ θα μπορεί να δεσμεύσει τον Δήμο σε οποιοδήποτε ΒΑΡΟΣ/ ΔΑΝΕΙΟ/ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ/ ΑΜΟΙΒΕΣ για ΜΕΛΕΤΕΣ ή άλλο κτλ. Αυτό είναι μια γενική απόφαση αφού δεν αφορά τον Σώρρα αλλά όποιον ΔΥΝΑΤΑΙ και πληροί τους όρους, όμως παράλληλα είναι και μια πολύ συγκεκριμένη απόφαση η οποία δεν χωρά περιθώρια λαθών και αστοχιών.
Αφού υπάρξει η εξουσιοδότηση του Δημάρχου, με μια απόφαση που δεν θα αλλάζει κατά το δοκούν για να μην μεταφέρονται ΑΜΕΣΑ και ΕΜΜΕΣΑ βάρη προς το Δήμο, τότε και μόνον τότε, ο Δήμαρχος θα προχωρήσει σε ένα πληρεξούσιο αίτημα, όπου περιγράφεται σε αυτό ο τρόπος που ο Σώρρας μπορεί να ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, λέει επίσης ότι θα ΠΡΑΞΕΙ ο,τι είναι ΝΟΜΙΜΟ (άρα αν δεν είναι νόμιμες οι πράξεις και ενέργειες, τίποτα δεν ισχύει), να δεσμεύσει δική του περιουσία ο Σωρρας όπου χρειαστεί, να κάνει ό,τι μελέτες χρειαστούν χωρίς να φέρει ΚΑΝΕΝΑ βάρος στο Δήμο και όταν καταφέρει να φέρει τα χρήματα και θα τα θέσει σε λογαριασμό κλειδωμένο υπέρ της πράξης υλοποιήσεεως των έργων για τον συγκεκριμένο Δήμο, τότε και μόνο τότε, ο Σώρρας θα πρέπει να φέρει συγκεκριμένες προτάσεις προς το ΔΣ προς έγκριση και θα ακολουθήσει στον ελεγκτή νομιμότητας αποφάσεων ΟΤΑ και όπως επιτάσσει η ελληνική νομοθεσία θα πράξει…

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ 1-2-3 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ !! ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣΕΤΕ : ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Γενικές Διατάξεις:

Ο παρών Κώδικας εφαρμόζεται επί όλων των Μέσων Μαζικής ενημέρωσης (Εντύπων και Ηλεκτρονικών, Κρατικών, Ημικρατικών ή Ιδιωτικών κ.ά) και των λειτουργών των.

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και οι Λειτουργοί των αναλαμβάνουν την υποχρέωση να συνεργάζονται με την Επιτροπή κατά τη διεξαγωγή των ερευνών της. Η μη συνεργασία τους συνιστά παραβίαση του παρόντα Κώδικα.

Ο σεβασμός της αλήθειας και του δικαιώματος του πολίτη για αντικειμενική, ολοκληρωμένη και έγκυρη πληροφόρηση αποτελεί υποχρέωση όλων των Μέσων και των λειτουργών των.

Ο σεβασμός του δικαιώματος έκφρασης και του δικαιώματος του δημοσιογράφου για απρόσκοπτη πρόσβαση στις πηγές ειδήσεων και η διαφάνεια είναι αναγκαίες προϋποθέσεις για ορθή ενημέρωση.

Το ήθος, η αξιοπρέπεια και εντιμότητα, η διαγωγή, η συμπεριφορά και το επαγγελματικό επίπεδο των λειτουργών θα πρέπει να είναι της υψηλότερης δυνατής στάθμης. Οι λειτουργοί των ΜΜΕ αποφεύγουν δημοσιεύματα ή μεταδόσεις ή τη χρήση γλώσσας, που με βάση τις επικρατούσες αντιλήψεις, έχουν χυδαίο ή αισχρό περιεχόμενο. Οι λειτουργοί έχουν δικαίωμα να κρίνουν το έργο συναδέλφων τους, αλλά το πράττουν με σεβασμό στην τιμή και υπόληψή τους και αποφεύγουν προσωπικές επιθέσεις και μειωτικές της προσωπικότητας αναφορές. http://www.cmcc.org.cy/code_pradice2_gr.html

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ Επ’ αυτού υπάρχουν ήδη γνωματεύσεις από έγκριτους δικαστές και δικηγόρους οι οποίοι επικυρώνουν ότι κατά τη διάρκεια της υλοποίησης της Δόμησης χρηματοδότησης αλλά και κατά την υλοποίηση των έργων ΚΑΝΕΝΑ βάρος ΕΜΜΕΣΟ ή ΑΜΕΣΟ δεν μεταφέρεται εαν τηρηθούν τα δεδηλωμένα!
Επίσης, υπάρχει ήδη γνωμάτευση του Υπ. Δικαιοσύνης το οποίο έχει λάβει τα έγγραφα και που το ίδιο Υπουργείο είπε ότι δεν έχει πρόβλημα και αν έχει πρόβλημα το Υπ. Οικονομικών ή/και το Υπ. Εσωτερικών να το δηλώσουν εγγράφως, πράγμα που δεν τέθηκε ποτέ κάτι τέτοιο εγγράφως..
Την ίδια στιγμή κάποιος δικηγόρος ονόματι Ζυγούρης σύμβουλος της ΚΕΔΚΕ έκανε πολυσέλιδη έκθεση για το πώς μπορεί ο Δήμος να δανειοδοτηθεί, πράγμα που ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ την εν λόγω πρόταση διότι η ίδια η πρόταση και τα έγγραφα τα δικά μας ΔΗΛΩΝΟΥΝ ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ προς το ΔΗΜΟ αλλά πρόκειται περί αιτήματος για να γίνουν έργα στην περιοχή!
Οπότε για όλα όσα έχετε γράψετε, καλό θα ήταν να ενημερωθείτε καλύτερα και να σταματήσετε να λοιδορείτε γιατί και εσείς δημότες κάποιου Δήμου είστε και αν δεν σας ενδιαφέρει να γίνουν έργα στην περιοχή σας, να εξαλειφθεί η ανεργία, να σταματήσουν οι αυτοκτονίες, να σταματήσουν να τρώνε από σκουπίδια οι συμπολίτες σας και να αρχίσουμε να ζούμε σε ένα υγιές περιβάλλον, τότε απλά δηλώστε ότι δεν το θέλετε και να μείνετε εκτός ενώ εαν συνεχίσετε να γράφετε τις παραποιημένες πληροφορίες ευλόγως θα σας θεωρήσουμε και εσάς συνένοχους στην προδοσία που διαδραματίζεται για τις πατρίδες μας!!!
Δεν μπορείτε να δημιουργείτε προβλήματα τόσο ΑΝΕΥΘΥΝΑ, όταν δεν σας έχει ζητηθεί να κάνετε οτιδήποτε που να σας φέρει οιονδήποτε βάρος.
Εσείς όμως κάνοντας τα άτοπα σας σχόλια και όπως μεταφέρετε τις παραπληροφορίες που κάποιοι τεχνηέντως σπέρνουν δια μέσω του τύπου και του διαδικτύου, γίνεστε και εσείς συνένοχος στην ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και θα πρέπει και εσείς να φέρετε την ευθύνη του λόγου σας, όπως την φέρουμε και εμείς, διότι φέρουμε όλοι οι υπόλοιποι έννομο συμφέρον σε κάτι που εμείς πολεμάμε με νύχια και με δόντια να επιτύχουμε και που έχουμε ξοδέψει απεριόριστες ώρες εργασίας εδώ και χρόνια τώρα και για το σκοπό αυτό, ενώ εσείς παραμένετε να κακολογείτε από τον καναπέ σας και να σπιλώνετε μια τέτοια συλλογική προσπάθεια και που αφορά ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ όπου και αν βρίσκεται!"

Ανώνυμος είπε...

"Όταν γράφετε κάτι, πρέπει να μπορείτε να το αποδεικνύετε! Γράφετε ένα σωρό ανακρίβειες και αερολογίες.
Πείτε μας σε ποιο σημείο τα λένε όλα αυτά τα έντυπα που δόθηκαν προς το Δήμο; Και απλά ρωτάω, τι στο καλό πίνετε όταν τα λέτε αυτά; Όταν εμείς υποστηρίζουμε ότι ΚΑΝΕΝΑ βάρος ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ προς το ΔΗΜΟ και το ΔΗΜΟΣΙΟ, ότι το δάνειο θα τα λάβει το ταμείο που θα διαχειρίζεται ο Σώρρας και η ΕΙ-END ΜΕΧΡΙ να αποπληρωθούν τα βάρη και οι υποχρεώσεις και ΟΛΑ τα έργα θα μεταφερθούν ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΑΡΩΝ σε ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ στο Δήμο και στους ΠΟΛΙΤΕΣ του αφου πληρωθούν τα έξοδα;

Ανώνυμος είπε...

Και ότι τα έργα είναι τριών ομάδων:
Α. Κοινωφελή έργα και Δημοτικά έργα όπως δρόμοι, νερό, δάση, καθαρισμός, πλατείες, πάρκα, πυρασφάλεια και πυρόσβεση, αποχετευτικό, φράγματα κτλ, το οποίο περίπου αντιστοιχούν το 30 % των κεφαλαίων, Ο Δήμος παραμένει να είναι ο διαχειριστής και πλήρης δικαιούχος και κατά την υλοποίηση (διαγωνισμοί, προσφορές κτλ) ακολουθείται πιστά η ελληνική νομοθεσία, αλλά απλά αντί να πάρει δάνειο ο Δήμος ή/και να χρηματοδοτήσει από ίδιους πόρους ή να καλεστεί η κεντρική κυβέρνηση να εγγυηθεί ή/και να χρηματοδοτήσει, θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα για την υλοποίηση από το ταμείο χωρίς να λάβει κανένα βάρος ο Δήμος,
Β. Τα έργα που θα έχουν έσοδα, που θα κατασκευάζονται είτε σε ιδιωτική γη είτε άλλο (θα αγοράζεται ή θα ενοικιάζεται ή θα γίνεται κοινοπραξία με ότι επιτάσσει η ελληνική νομοθεσία σε κάθε περίπτωση), τα οποία περίπου αντιστοιχούν στο 70 % του συνόλου του προϋπολογισμού και που μπορεί να είναι ξενοδοχεία, βιομηχανία, βιοτεχνία, παραγωγή τροφίμων, ενέργεια κτλ, ο τίτλος κτήσης θα μεταφέρεται αμέσως στο Δήμο/ Πολίτες και θα παραμένει η λειτουργία και μόνον υπό τη διαχείριση του ταμείου μέχρι να μπορέσουν να αποπληρωθούν τα κόστη εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης όλων των έργων, Α & Β, και αφού αποπληρωθούν θα μεταβιβαστεί και η λειτουργία στο Δήμο.
Γ. Επίσης, έχουν γίνει μελέτες από το ταμείο στο να μπορέσουν να αποπληρωθούν όλες οι οφειλές προς τράπεζες και δημόσιο των νοικοκυριών αλλά και των επιχειρήσεων και του Δήμου αν το χρειάζεται, να γίνει μια νέα σύμβαση με το ταμείο για αποπληρωμή μέχρι και 35 έτη, 0 % (ΑΤΟΚΑ) επιτόκιο και 2 χρόνια περίοδο χάρητος.

Ανώνυμος είπε...

Το 1ο έντυπο είναι η ανάθεση του ΔΣ προς τον Δήμαρχο να προβεί στην ΕΞΕΥΡΕΣΗ επενδυτών που «ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ για να ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΡΓΑ στην περιοχή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΒΑΡΟΣ ΑΜΕΣΟ ή ΕΜΜΕΣΟ προς τον ΔΗΜΟ» και όπου ορίζουν τα περιθώρια του νόμου όπου ΔΕΝ θα μπορεί να δεσμεύσει τον Δήμο σε οποιοδήποτε ΒΑΡΟΣ/ ΔΑΝΕΙΟ/ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ/ ΑΜΟΙΒΕΣ για ΜΕΛΕΤΕΣ ή άλλο κτλ. Αυτό είναι μια γενική απόφαση αφού δεν αφορά τον Σώρρα αλλά όποιον ΔΥΝΑΤΑΙ και πληροί τους όρους, όμως παράλληλα είναι και μια πολύ συγκεκριμένη απόφαση η οποία δεν χωρά περιθώρια λαθών και αστοχιών.
Αφού υπάρξει η εξουσιοδότηση του Δημάρχου, με μια απόφαση που δεν θα αλλάζει κατά το δοκούν για να μην μεταφέρονται ΑΜΕΣΑ και ΕΜΜΕΣΑ βάρη προς το Δήμο, τότε και μόνον τότε, ο Δήμαρχος θα προχωρήσει σε ένα πληρεξούσιο αίτημα, όπου περιγράφεται σε αυτό ο τρόπος που ο Σώρρας μπορεί να ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, λέει επίσης ότι θα ΠΡΑΞΕΙ ο,τι είναι ΝΟΜΙΜΟ (άρα αν δεν είναι νόμιμες οι πράξεις και ενέργειες, τίποτα δεν ισχύει), να δεσμεύσει δική του περιουσία ο Σωρρας όπου χρειαστεί, να κάνει ό,τι μελέτες χρειαστούν χωρίς να φέρει ΚΑΝΕΝΑ βάρος στο Δήμο και όταν καταφέρει να φέρει τα χρήματα και θα τα θέσει σε λογαριασμό κλειδωμένο υπέρ της πράξης υλοποιήσεεως των έργων για τον συγκεκριμένο Δήμο, τότε και μόνο τότε, ο Σώρρας θα πρέπει να φέρει συγκεκριμένες προτάσεις προς το ΔΣ προς έγκριση και θα ακολουθήσει στον ελεγκτή νομιμότητας αποφάσεων ΟΤΑ και όπως επιτάσσει η ελληνική νομοθεσία θα πράξει…
Επ’ αυτού υπάρχουν ήδη γνωματεύσεις από έγκριτους δικαστές και δικηγόρους οι οποίοι επικυρώνουν ότι κατά τη διάρκεια της υλοποίησης της Δόμησης χρηματοδότησης αλλά και κατά την υλοποίηση των έργων ΚΑΝΕΝΑ βάρος ΕΜΜΕΣΟ ή ΑΜΕΣΟ δεν μεταφέρεται εαν τηρηθούν τα δεδηλωμένα!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, υπάρχει ήδη γνωμάτευση του Υπ. Δικαιοσύνης το οποίο έχει λάβει τα έγγραφα και που το ίδιο Υπουργείο είπε ότι δεν έχει πρόβλημα και αν έχει πρόβλημα το Υπ. Οικονομικών ή/και το Υπ. Εσωτερικών να το δηλώσουν εγγράφως, πράγμα που δεν τέθηκε ποτέ κάτι τέτοιο εγγράφως..
Την ίδια στιγμή κάποιος δικηγόρος ονόματι Ζυγούρης σύμβουλος της ΚΕΔΚΕ έκανε πολυσέλιδη έκθεση για το πώς μπορεί ο Δήμος να δανειοδοτηθεί, πράγμα που ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ την εν λόγω πρόταση διότι η ίδια η πρόταση και τα έγγραφα τα δικά μας ΔΗΛΩΝΟΥΝ ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ προς το ΔΗΜΟ αλλά πρόκειται περί αιτήματος για να γίνουν έργα στην περιοχή!
Οπότε για όλα όσα έχετε γράψετε, καλό θα ήταν να ενημερωθείτε καλύτερα και να σταματήσετε να λοιδορείτε γιατί και εσείς δημότες κάποιου Δήμου είστε και αν δεν σας ενδιαφέρει να γίνουν έργα στην περιοχή σας, να εξαλειφθεί η ανεργία, να σταματήσουν οι αυτοκτονίες, να σταματήσουν να τρώνε από σκουπίδια οι συμπολίτες σας και να αρχίσουμε να ζούμε σε ένα υγιές περιβάλλον, τότε απλά δηλώστε ότι δεν το θέλετε και να μείνετε εκτός ενώ εαν συνεχίσετε να γράφετε τις παραποιημένες πληροφορίες ευλόγως θα σας θεωρήσουμε και εσάς συνένοχους στην προδοσία που διαδραματίζεται για τις πατρίδες μας!!!
Δεν μπορείτε να δημιουργείτε προβλήματα τόσο ΑΝΕΥΘΥΝΑ, όταν δεν σας έχει ζητηθεί να κάνετε οτιδήποτε που να σας φέρει οιονδήποτε βάρος.
Εσείς όμως κάνοντας τα άτοπα σας σχόλια και όπως μεταφέρετε τις παραπληροφορίες που κάποιοι τεχνηέντως σπέρνουν δια μέσω του τύπου και του διαδικτύου, γίνεστε και εσείς συνένοχος στην ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και θα πρέπει και εσείς να φέρετε την ευθύνη του λόγου σας, όπως την φέρουμε και εμείς, διότι φέρουμε όλοι οι υπόλοιποι έννομο συμφέρον σε κάτι που εμείς πολεμάμε με νύχια και με δόντια να επιτύχουμε και που έχουμε ξοδέψει απεριόριστες ώρες εργασίας εδώ και χρόνια τώρα και για το σκοπό αυτό, ενώ εσείς παραμένετε να κακολογείτε από τον καναπέ σας και να σπιλώνετε μια τέτοια συλλογική προσπάθεια και που αφορά ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ όπου και αν βρίσκεται!"

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω οτι ο Σώρρας δεν έχει ούτε 600€ στο ονομά του όχι 600 δις€.... Παραπλανεί όλους εσάς κύριοι, σίγουρα θα βρεθεί και κάποιος αφελής δήμαρχος να φάει το παραμύθι...
Ας μου πεί κάποιος ρε παιδιά σε 2-3 προτάασεις και απλά λόγια πώς έχει πιστεί και ακολουθεί τον Σώρρα, τι έχει δει, τι πιστικό του έχουν πει που να έχει μια βαση... Αν είναι να ακολουθήσουμε και εμείς που δεν έχουμε καταλάβει...

Ανώνυμος είπε...

TI MAΣ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΦΡΑΦΕ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΛΕΣ ...ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΡΙΤΗ ...ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΗΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣΤΕ ΛΥΣΑΛΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ @@ ΤΟΥ Ο ΣΩΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ...ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΗΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ... ΜΟΝΟ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΗΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ...ΑΝΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Το να αναπαράγετε "ειδήσεις" που γράφονται από παπαγαλάκια, χωρίς να κάνετε την παραμικρή έρευνα για την αλήθεια των όσων μεταφέρετε, δυστυχώς σας κάνει αναξιόπιστους. Η 4η εξουσία, για να είναι σεβαστή, πρέπει να σέβεται τον εαυτό της και την αποστολή της. Οπότε, αν θέλετε να μας "σερβίρετε" ειδήσεις και όχι "ειδήσεις" και να σας διαβάζουμε, θα χρειαστεί να σοβαρευτείτε. Ειδάλλως, απλά θα σας καταχωρήσουμε στα παπαγαλάκια που απλά σπέρνουν αμφιβολίες, ειδικά μάλιστα όταν εμπλέκονται έννομα συμφέροντα τα οποία βλάπτετε, τότε τα πράγματα σοβαρεύουν. Παρακαλώ πολύ λοιπόν, να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που μεταφέρετε, αλλιώς θα χρεαιστείτε δικηγόρους. Πολλούς.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας, είμαι ο κ Χάρβαρντ Smith, ένας ιδιώτης δανειστής δανείου που.
δίνει χρόνο ζωής δανείων ευκαιρία.
Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο για να καθαρίσετε τα χρέη σας ή θα πρέπει να έχετε ένα δάνειο κεφαλαίου.
να βελτιώσει την επιχείρησή σας;
έχετε ήδη απορριφθεί από
τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών οργανισμών;
Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο σταθεροποίησης ή μια υποθήκη;
αναζήτηση τίποτα περισσότερο, όπως είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά προβλήματά σας ένα πράγμα.
του παρελθόντος. Εμείς ταμεία δανείων σε ιδιώτες
που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια, που έχουν μια κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα.
να πληρώσει τους λογαριασμούς, να επενδύσουν στις επιχειρήσεις σε ποσοστό 2%. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό.
μέσο για να σας ενημερώσω ότι έχουμε καταστήσει αξιόπιστη και δικαιούχο βοήθεια και.
θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν μια loan.So επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail :.
harvardsmithloans@gmail.com

Datas δανειολήπτη

  1) Ονοματεπώνυμο: .............................. ............... ..........
  2) Χώρα: .............................. ................ .............
  3) Διεύθυνση: .............................. ................ ............
  4) Κράτος: .............................. ................ .............. ..
  5) Φύλο: .............................. ................ .............. ....
  6) Οικογενειακή Κατάσταση: .............................. ............... ....
  7) Επάγγελμα: .............................. ................ .......
  8) Τηλέφωνο: .............................. ............... ...
  9) Επί του παρόντος, η θέση σε χώρο εργασίας: .....................
  10) Μηνιαίο εισόδημα: .............................. ...............
  11) Ποσό δανείου που απαιτείται: .............................. .......
  12) Διάρκεια δανείου: .............................. ............... ...
  13) Σκοπός του δανείου: .............................. ..............
  14) Θρησκεία: .............................. ................ ..........
  15) Έχετε υποβάλει αίτηση πριν από ............................. ....

  Ευχαριστώ,
Ο κ Χάρβαρντ Σμιθ

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.