Πέτρος Τατσόπουλος: Είμαι κοντά στο Ποτάμι

«Κοντά στο Ποτάμι» δήλωσε πως είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

«Είμαι κοντά στο Ποτάμι, δεν θα αυτοπροταθώ», σημείωσε μιλώντας στο Σκάι ο βουλευτής, ο οποίος το περασμένο Σάββατο είχε πει ότι το Ποτάμι προσπαθεί να φέρει κοντά τους προοδευτικούς φιλελεύθερους με τους μεταρρυθμιστές αριστερούς. 

Ανέφερε ακόμη ότι θα είναι στη Βουλή για να εκφράσει «τη μεγάλη συμμαχία και το 51% του ελληνικού λαού».

Σημειώνεται πως επικεφαλής του Ποταμιού εξελέγη επίσημα την Κυριακή ο Σταύρος Θεοδωράκης στο κλείσιμο των εργασιών του τριήμερου ιδρυτικού συνεδρίου του κόμματος στο Λαύριο.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.