Πυρπόλησαν 4 οχήματα στην περιοχή του Γέρακα οι "Συνειδητοποιημένοι Περιθωριακοί"

Με κείμενο συμπαράστασης στους απεργούς πείνας των φυλακών, η οργάνωση «Συνειδητοποιημένοι Περιθωριακοί» αναλαμβάνει την ευθύνη για τον εμπρησμό ΙΧ στον Γέρακα.
«Τα ξημερώματα της Δευτέρας 30/6 πυρπολήσαμε 4 οχήματα στην περιοχή του Γέρακα σαν ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στην μαζική απεργία πείνας των κρατουμένων».

Αυτό αναφέρει προκήρυξη μελών οργάνωσης που αυτοαποκαλούνται «Συνειδητοποιημένοι περιθωριακοί».
Όπως σημειώνουν «από την Δευτέρα 23/6 έχει ξεκινήσει μαζική απεργία πείνας στις περισσότερες φυλακές της χώρας. Οι κρατόυμενοι εναντιώνονται με αυτόν τον τρόπο στο νέο πολυνομοσχέδιο για την δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας… Αυτών των τσιμεντένιων τάφων που στοχεύουν τόσο να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για όποιον ασφυκτιά στις σύγχρονες τσιμεντουπόλεις από το να επιτεθεί σε ότι τον καταπιέζει, όσο και να τιμωρήσει όσους απείθαρχους κρατούμενους στασιάσουν και εναντιωθούν στους γδάρτες των ονείρων τους».
Τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα στον προαύλιο χώρο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων. Τρία από τα τέσσερα δεν είχαν πινακίδες κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες περιέλουσαν τα οχήματα με εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια τους έβαλαν φωτιά. Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην αντιπροσωπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.