Τα… μαϊμού πτυχία έφεραν τις ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ στο νοσοκομείο της Λάρισας

Προσλήψεις με πλαστογραφημένα πτυχία ή άλλα δικαιολογητικά εντοπίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ύστερα από ελέγχους που πραγματοποίησε η αρμόδια επιτροπή του Νοσοκομείου.


Μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί έξι υπάλληλοι, από τους οποίους οι τέσσερις είδαν την πόρτα της εξόδου, αφού όπως διαπιστώθηκε είχαν προσκομίσει πλαστογραφημένα πτυχία ΤΕΙ ή άλλων υγειονομικών σχολών μέσης εκπαίδευσης.

Και οι τέσσερις προέρχονται από το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ενώ η υπόθεσή τους παραπέμπεται στον εισαγγελέα.

Ο έλεγχος συνεχίζεται για όλους τους υπαλλήλους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ενώ θα ακολουθήσει και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.