Ο Μανούσος Ντουκάκης καταγγέλλει περιπτώσεις ιδιότυπου πολιτικού εκβιασμού σε Βουλευτές

…για να “μαζέψουν” τους 180 ψήφους!
Βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ απο τον γνωστό φοροτεχνικό και τ. Βουλευτή, Μανούσο Ντουκακη πριν απο λίγο στο Έξτρα. Ο κ. Ντουκάκης αποκάλυψε πως τις τελευταίες ημέρες γίνεται “εξονυχιστικός έλεγχος” ακομα και σε τραπεζικούς λογαριασμούς βουλευτών, προκειμένου να τους πείσουν να μπατάρουν και να ψηφίσουν για πρόεδρο της δημοκρατίας!


Ο Ντουκάκης μάλιστα προειδοποίησε πως όλες αυτές οι περιπτώσεις ιδιότυπου πολιτικού εκβιασμού θα βγουν στο φως με ονοματεπώνυμα, σε περίπτωση που οι εκτεθειμένοι βουλευτές υποκύψουν… 
Τα καλύτερα έρχονται…
Αυτό έρχεται να συμπληρώσει τις καταγγελίες περί χρήσης του ΣΔΟΕ για τον ίδιο λόγο…

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.