Ένα σχόλιο προς τους συνδικαλιστές και τους καταναλωτές της ΔΕΗ

Επειδή το έργο το έχουμε ξαναδεί.. κοίτα τι νομίζω ότι θα γίνει. 
Θα ξεκινήσουν οι απεργίες και οι διακοπές ρεύματος.. σε 1-2 μέρες θα "αγανακτήσει" ο απλός κόσμος που "θα βλέπει το βίος του και την μικρή επιχείρηση που παλεύει να συντηρήσει να καταστρέφεται"... θα παίξει και η φτωχή Αννούλα που ζει με βηματοδότη και οι κακοί απεργοί της στερούν το δικαίωμα στη ζωή.. να και οι απελπισμένοι ξενοδόχοι .. η κυβέρνηση θα κάνει επιστράτευση ... όλοι θα πάνε στη δουλειά τους και εμείς χαρούμενοι θα έχουμε πάλι ρεύμα για το πιστολάκι των μαλλιών μας..

Σκέψου όμως να γινόταν κάτι άλλο... και αντί να κόψουν το ρεύμα σε όλους .. να αρχίσουν να συνδέουν το ρεύμα του κάθε κακομοίρη... να σταματήσουν να εισπράττουν το χαράτσι.. και να πειράξουν τα συστήματα της επιχείρησης ώστε όλα τα χαράτσια να διαγραφούν..αντί να έχουν σύνθημα "Η ΔΕΗ δεν πουλιέται" να έχουν σύνθημα "Η Ελλάδα δεν πουλιέται".. ωραία θα ήταν να έκοβαν και το ρεύμα στο Υπουργείο Οικονομικών και στο Εθνικό Λογιστήριο του Κράτους... και στα Δικαστήρια.. . και στα σπίτια όλων των υπουργοβουλευτάδων...να διέγραφαν όλα τα χρωστούμε του κοσμάκη και να έκλειναν το ρεύμα σε τράπεζες ..σκέψου να μη μπορεί ο Φούχτελος να φορτίσει το κινητό του... ούτε αυτό δεν είμαστε άξιοι να καταφέρουμε??..

Πηγή : σχόλιο φίλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.