Στρατούλης: «Ανθρώπινο αίμα μυρίζει στην τρόικα»

Νέες απαιτήσεις για την κατάργηση των κοινωνικών πόρων των Ταμείων και των εργοδοτικών εισφορών, βλέπει ο Δημήτρης Στρατούλης, για τις σημερινές συναντήσεις Διοικητών Ασφαλιστικών Ταμείων με την τρόικα.

«Όταν η τρόικα συναντάει τις Διοικήσεις των Ασφαλιστικών Ταμείων για το θέμα των ενοποιήσεών τους και των οικονομικών τους, είναι σίγουρο ότι “ανθρώπινο αίμα της μυρίζει”. Δηλαδή ότι θα προβάλει νέες θρασύτατες απαιτήσεις για την κατάργηση των εναπομεινάντων κοινωνικών πόρων των Ταμείων και των ήδη κουτσουρεμένων εργοδοτικών εισφορών. Κάτι τέτοιο όμως συνεπάγεται νέες μειώσεις εσόδων της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης και σφαγιαστικές περικοπές συντάξεων–ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Και δυστυχώς, η εθελόδουλη κυβέρνηση Σαμαρά–Βενιζέλου μας έχει συνηθίσει να ικανοποιεί πάντοτε αυτές τις προκλητικές και ανθρωποκτονίες απαιτήσεις της τρόικα», σχολίασε χαρακτηριστικά.
«Η λύση είναι μία και είναι πλέον κυρίως πολιτική», προσθέτει ο κ. Στρατούλης, καλώντας το λαό με την ψήφο του να διώξει την τρόικα, την υπάρχουσα κυβέρνηση και τα μνημόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.