Βύρων Πολύδωρας: Aδύνατο να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη σημερινή Βουλή

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας, υποστηρίζει με συνέντευξή του στην “Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία”, ότι είναι αδύνατο να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη σημερινή Βουλή.


Ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ακολουθεί πλέον αυτόνομη διαδρομή, έχοντας δημιουργήσει το δικό του κόμμα, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τη συγκρότηση πλειοψηφίας 180 βουλευτών, που θα οδηγούσε στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τη σημερινή Βουλή, ώστε να μην χρειαστεί να προκύψει ο διάδοχος του Κάρολου Παπούλια μετά από βουλευτικές εκλογές.

Σύμφωνα με τον Βύρωνα Πολύδωρα, η Νέα Δημοκρατία θα ηττηθεί στις προσεχείς εκλογές, και στη συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς θα αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.