Δείτε το σχόλιο της Ραχήλ Μακρή για τον πρωινό της καβγά στη Βουλή

Άλλο ένα καυστικό σχόλιο στην προσωπική της σελίδα στο Facebook έκανε η Βουλευτής Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.  Αφορμή δημοσίευμα που αναφέρει την πρωινή άγρια αντιπαράθεση της στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής με τον πρόεδρο Γιώργο Βλάχο και την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή  (Δείτε τη ΕΔΩ
Ακολουθεί το σχόλιο 

Αυτό περιμένω και εγώ να συντάξετε για να μου πείτε τι έγινε με την περιβόητη επιστολή στον μειμαράκη όπου του ζητώ να λάβει μέτρα για την πιπιλή που με συκοφάντηςε για ρουσφετολογικό διορισμό και για τον τζαμτζη που σε ολομέλεια με εξύβρισε και κινήθηκε για να με δείρει. Βέβαια τον κράτησαν τον νταή. 

Επίσης περιμένω απάντηση για την αλλαγή του τίτλου ερωτησής μου γιατί θεωρήσατε ότι εξύβριζα το ΠΑΣΟΚ. Ελάτε λοιπόν πείτε πρώτα ότι αποκαλέσατε τους υπαλλήλους λαμόγια , πείτε γιατί κρ´υβετε από τους Βουλευτές τις δικογραφίες που ήρθαν στην Βουλή και αφορούν υπουργούς και μετά τα ξαναλέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.