Ήρθε η ώρα να πούμε και κάποιες αλήθειες για να συμβάλλουμε στην αποδόμηση της Μαύρης Προπαγάνδας

Ήρθε η ώρα να πούμε και κάποιες αλήθειες και με τον τρόπο μας, να συμβάλλουμε στην αποδόμηση της Μαύρης Προπαγάνδας και στο χτίσιμο ενός Ριζοσπαστικού, Ταξικού, Συνδικαλιστικού Κινήματος, που θα έχει ως αίτημα την Απεργία Διαρκείας για να πέσει αυτή η κυβέρνηση, να πέσουν αυτές οι πολιτικές!Να πέσουν οι μάσκες… Μεγαλοοφειλέτες των τραπεζών και της ΔΕΗ με ονοματεπώνυμα..! Γράφει η Τζούλια Λιακοπούλου - Δημοσιογράφος


Με το σχέδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου – αλλά και οι προηγούμενες Μνημονιακές Κυβερνήσεις – επεξεργάζεται και ετοιμάζεται να υλοποιήσει το ξεπούλημα της ΔΕΗ.!
Ετοιμάζεται να ξεπουλήσει τη ΔΕΗ! Ετοιμάζεται να ξεπουλήσει Δημόσια Περιουσία αντί πινακίου φακής! Η ΔΕΗ φτιάχτηκε με τον ιδρώτα μας και την ξεπουλάνε! Αποδείχτηκε ό,τι η διάσπαση της Επιχείρησης που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, μοναδικό στόχο είχε το διαμελισμό της κραταιάς ΔΕΗ, την αποδυνάμωσή της και το ξεπούλημα των κομματιών της.

Η κυβέρνηση υπακούοντας απλώς στις επιταγές της Τρόικα και των δανειστών, χωρίς να υπολογίζει το Δημόσιο Συμφέρον, αγνοώντας τις επιπτώσεις για τους καταναλωτές, θέλει να προσφέρει σε ιδιώτες αυτό που χτίστηκε στη διάρκεια των τελευταίων 60 χρόνων με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού. Θέλουν να πουλήσουν “κοψοχρονιά” τεράστιες επενδύσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια, όπως οι μονάδες παραγωγής, τα δίκτυα υψηλής τάσης και οι διασυνδέσεις με τις γειτονικές χώρες… Η ΔΕΗ, ως Δημόσια Επιχείρηση, προσφέρει υπηρεσίες Κοινής Ωφελείας και είναι Δημόσιο Αγαθό, με στόχο να έχουν πρόσβαση σε αυτό όλοι οι καταναλωτές!
Η κυβέρνηση με το σχέδιο διάλυσης και αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ, ετοιμάζει ένα ζοφερό μέλλον για τους Έλληνες καταναλωτές, παρόμοιο με αυτό που έγινε σε όλες τις χώρες, στις οποίες έλαβε χώρα η αποκρατικοποίηση των επιχειρήσεων ηλεκτρικής ενέργειας: ετοιμάζει την κατακόρυφη αύξηση των τιμών του ρεύματος! Σ’ αυτό το “πάρτι” έχουν “προσκληθεί” και παίρνουν μέρος μεγάλα και τρανταχτά ονόματα της Ελληνικής Οικονομικής Ελίτ: •

ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Το δίκτυο των επιχειρήσεων που ελέγχει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, έχει χρέη ύψους 861.300.000 ευρώ. Εδώ υπάρχει και το εξής ενδιαφέρον. Η Korinthoς Power, μια εταιρία στην οποία συμμετέχουν, κατά 65% ο Όμιλος Μυτιληναίου, και κατά 35% ο Όμιλος Βαρδινογιάννη, χρωστάει στις τράπεζες 172.500.000 ευρώ! •

DAMCO ENERGY-Κοπελούζος: Η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας με κοινοπρακτικό σχήμα και ποσοστά 49% ΔΕΗ 51%!

ΌΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΥ: Η εκδοτική… «αυτοκρατορία» της οικογένειας Μπόμπολα έχει χρέη προς τις τράπεζες 164.300.000 ευρώ!

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο κατασκευαστικός όμιλος της οικογένειας Μπόμπολα. Δηλαδή, όπου δημόσια έργα, βλέπε Ελλάκτωρ. Και όμως, τα τραπεζικά δάνεια που έχει είναι του ύψους 200.000.000 ευρώ περίπου!


Είναι πάγια τακτική της εξουσίας (της όποιας εξουσίας πολιτικής-οικονομικής) να προσπαθεί να τσακίσει κάθε συνδικαλιστή που αντιστέκεται στα σχέδιά τους… Είναι πάγια τακτική της εξουσίας, να προσπαθεί να αμαυρώσει τη ζωή και την πορεία κάθε συνδικαλιστή που δεν μπορεί να βάλει στο τσεπάκι της… 

Είναι πάγια τακτική της εξουσίας, να “διαγράψει” κάθε συνδικαλιστή που αποκαλεί τα Μνημόνιά τους “φέρετρο”… Τόση πολύ, όμως λάσπη… Τόση πολύ, όμως παραπληροφόρηση… Αιδώς Αργείοι!!! Και ο Σουρεαλισμός έχει τα όριά του… 

Και πάλι θα μιλήσω με μία λαϊκή ρήση: «ποιος σου έβγαλε το μάτι; Ο αδερφός μου! Α! Γι αυτό είναι τόσο βαθιά βγαλμένο…». 

Οι, με περίσσιο βερμπαλισμό, απειλές και οι αστήρικτες κατηγορίες στον κ. Φωτόπουλο, και σε κάθε συνδικαλιστή που αγωνίζεται και μάχεται για το μέλλον της χώρας μας και των παιδιών μας, προκαλούν θυμηδία… Ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει κύριοι-κύριοι της διαπλοκής και οσονούπω θα έρθει η ώρα που θα σας απαντήσει… Και κάτι ακόμα: Η Δικαιοσύνη δεν είναι Τυφλή! Κάποιες φορές απλά στρέφει το βλέμμα… «Εσένα τη Νέμεση καλώ, τη βασίλισσα την πανίσχυρη, μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι πράξεις των θνητών ανθρώπων, την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση! Εκείνη που αγκαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο…» 
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.