Στη δημοσιότητα φωτό του παιδόφιλου με δράση στους δήμους Κορωπίου Φυλής και Αχαρνών

Γνωστός στις αστυνομικές αρχές αλλά ελεύθερος να συνεχίζει τη δράση του και να τρομοκρατεί μικρά παιδιά ήταν ο παιδόφιλος Ισίδωρος Μάρκου από το Κορωπί, στη σύλληψη και φυλάκιση του οποίου συνέβαλαν καθοριστικά η πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 5ου δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων και η μητέρα ενός παιδιού, που κίνησαν με επιμονή και υπομονή τις δικαστικές διαδικασίες. Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, γεγονός που καθιστά την προσπάθεια των γονέων του 5ου δημοτικού σχολείου ακόμα πιο σημαντική.

Η πρώτη φορά που ο 53χρονος άνδρας είχε συλληφθεί, ήταν πριν από 16 ολόκληρα χρόνια, το 1998, όταν επεδείκνυε τα γεννητικά όργανά του, έξω από δημοτικό σχολείο του Κορωπίου. Η ποινή που του επιβλήθηκε δεν τον συνέτισε αλλά τον ώθησε να μεταφέρει την αρρωστημένη δραστηριότητά του σε άλλες περιοχές της Αττικής. 
Δυο φορές ακόμα είχε εντοπιστεί έξω από δημοτικό σχολείο των Αχαρνών, γυμνός από τη μέση και κάτω και αυνανιζόταν ενώ πριν δυο χρόνια, γονείς τον εντόπισαν στο 5ο δημοτικό σχολείο Άνω Λιοσίων. Ο ίδιος άνθρωπος είχε εντοπιστεί και σε δημοτικό σχολείο στο Ζεφύρι.
Η τελευταία φορά - και φαρμακερή για τον ίδιο - που εντοπίστηκε ήταν στο νηπιαγωγείο, δίπλα από το 5ο δημοτικό Πανοράματος, όπου έκανε τις ίδιες άσεμνες χειρονομίες στα παιδιά. Γονείς πήραν τον αριθμό των πινακίδων του αυτοκίνητου, εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη ύστερα από μήνυση της προέδρου του συλλόγου γονέων Αντωνίας Μπλέτσα και μιας μητέρας.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στο Κορωπί, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν υλικό παιδικής πορνογραφίας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του. Αυτός είναι πιθανότητα ο λόγος που δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του αφού ο 53χρονος μπήκε πλέον στην σφαίρα των επικίνδυνων παιδοφίλων.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων του συλληφθέντος παιδόφιλου, η οποία έγινε με εισαγγελική εντολή «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και 210-2478020 και 210-2478030 του Τ.Α. Αχαρνών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. 
Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.