Τα παπαγαλάκια της Ν.Δ χτυπήσανε πάλι αλλά σε λάθος άνθρωπο

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΕ ΞΕΥΤΥΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΕ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α.(ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ) ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ ΤΟΥ 4 ΡΑΙΧ ΜΕΡΚΕΛ ΡΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΦΑΓΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ .
ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΛΩΣΕΙ .


ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΥΡΙΞΗ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.


ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ,ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.