Η Hondos Center απαντά στην αδερφή του Αλέκου Αλαβάνου, Μαριντίτα

Μετά την δημοσιοποίηση της απίστευτης περιπέτειας που  έζησε η αδερφή του Αλέκου Αλαβάνου, Μαριντίτα η διοίκηση του Hondos Center εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Σχετικά με την ανάρτηση της 02/07/2014 στο διαδίκτυο / sxedio-b.gr από την κα Αλαβάνου Μαριντίτα τις αναδημοσιεύσεις και τα σχόλια αυτής, στη συνέχεια, για το συμβάν στο Hondos  Center Ομόνοια ενημερώνουμε ότι ταtesters/δοκιμαστικά, που βρέθηκαν μετά την έξοδό της από το κατάστημα στην προσωπική της τσάντα χωρίς άδεια του καταστήματος προορίζονται για δοκιμή τους από τους πελάτες – επισκέπτες αποκλειστικά εντός του καταστήματος και γι’ αυτό φέρουν και αντικλεπτικό μηχανισμό, είναι δε της ίδιας ποιότητας με τα αντίστοιχα είδη προς πώληση. 

Μόνον τα δείγματα δίνονται δωρεάν στους πελάτες – επισκέπτες και δεν φέρουν αντικλεπτικό μηχανισμό. 

Το συμβάν αυτό εντοπίστηκε από την τεχνολογία και ακολουθήθηκε ό,τι προβλέπεται από το Νόμο για όλους, χωρίς διάκριση σε κανένα πελάτη. 
Το κατάστημα, αμιγώς ελληνική επιχείρηση, χειρίστηκε ήπια το συμβάν με την απουσία της εταιρίας  από το Δικαστήριο."

Διαβάστε ΕΔΩ την καταγγελία της αδερφής του Αλέκου Αλαβάνου, Μαριντίτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.