Στην Εύβοια το MS Turanor PlanetSolar το μεγαλύτερο ηλιακό Catamaran στον κόσμο

Το MS Turanor PlanetSolar το μεγαλύτερο ηλιακό Catamaran στον κόσμο που λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Εύβοια και όπως έγινε γνωστό θα βρεθεί στο λιμάνι του Πειραιά στις 4 Αυγούστου για τον εορτασμό της επετείου της Εθνικής Εορτής της Ελβετικής Συνομοσπονδίας.
 
 Υπενθυμίζεται ότι το πλοίο έρχεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της αρχαιολογικής αποστολής «Terrassubmersa», που θα πραγματοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης σε συνεργασία με την Ελβετική Αρχαιολογική Σχολή στην Ελλάδα, την Ελληνική Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων και το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.