Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν πρόκειται να έχουμε εκλογές τον Οκτώβριο (video)

«Η χώρα δεν έχει περιθώριο να χάσει ούτε μια μέρα. Εκλογές δεν πρόκειται να έχουμε τον Οκτώβριο», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι: «Ο Τσίπρας προσπαθεί να δημιουργήσει συμμαχία ακόμη και με τη Χρυσή Αυγή για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών».

Ζήτησε ακόμη να αποσυνδεθεί η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από βουλευτικές εκλογές. «Είναι αντισυνταγματικός εκβιασμός η προσπάθεια που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για εκλογές», συμπλήρωσε.
Αναφερόμενος στο ζήτημα των απολύσεων και της αξιολόγησης στο Δημόσιο, το οποίο πυροδότησε τη δεύτερη σκληρή κόντρα στις τάξεις του κυβερνητικού συνασπισμου, αυτή τη φορά με τον υπουργό Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλο, ο κ. Μητσοτάκης παρέμεινε σταθερός στις εξαγγελίες του για το πλάνο των 6.500 απομακρύνσεων. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι «δεν θα υπάρξουν νέες απολύσεις το 2015». Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινές δηλώσεις του στο Real fm, ο κ. Ντινόπουλος επιτέθηκε στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σημειώνοντας ότι «δεν θα γίνει καμία απόλυση στον τομέα που εποπτεύω».
Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι δεν θα σταματήσουν να φεύγουν από το δημόσιο τομέα όσοι εντοπίζεται ότι έχουν προσληφθεί με πλαστά δικαιολογητικά. «Μόνο από τον επανέλεγχο της δημοτικής αστυνομίας προέκυψαν 80 πλαστά δικαιολογητικά. Κάθε μέρα γίνονται τέτοιες ανακοινώσεις», είπε ο κ. Μητσοτάκης.
Ο αρμόδιος υπουργός ανέφερε ότι μέχρι το τέλους του έτους θα απολυθούν 6.500 υπάλληλοι αλλά δεν θέλησε να πει από ποιους χώρους θα γίνουν οι απομακρύνσεις, σημείωσε ότι προτεραιότητά τους είναι οι φοροελαφρύνσεις. Και κατηγόρησε τους δημόσιους υπαλλήλους που δεν απογράφονται. «Κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν απογράφονται επειδή δεν θέλουν να μάθουμε πόσο πληρώνονται», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.