Δήμος Παλλήνης : ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ


ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Την εθελοντική προσφορά των κατοίκων Ανθούσας, Γέρακα και Παλλήνης για την ενίσχυση της πυροπροστασίας ζητά ο Δήμος Παλλήνης για την προστασία των δασικών εκτάσεων και την διαφύλαξη της περιβαλλοντικής κληρονομιάς λόγω των αυξημένων αναγκών, τώρα που ξεκινά η καλοκαιρινή περίοδος και ο κίνδυνος των πυρκαγιών γίνεται μεγάλος .
Η δράση αυτή εντάσσεται σε μια συνολική προσπάθεια του Δήμου Παλλήνης για την  ενίσχυση του εθελοντισμού και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων σε μια αντίληψη αλληλεγγύης και περιβαλλοντικής αφύπνισης.
Η συμμετοχή και η συνεργασία των κατοίκων στον τομέα της δασοπροστασίας είναι καθοριστικής σημασίας.

Μην μένεις θεατής στο έγκλημα, πάρε μέρος στην προστασία των δασών.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 210 6666211 μέχρι 28 Ιουνίου 2011.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΖΟΥΤΣΟΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.