Διαστάσεις εθνικής τραγωδίας η ανεργία.


Διαστάσεις εθνικής τραγωδίας έχει προσλάβει η ανεργία στη χώρα, καθώς επισήμως έχει εξακοντιστεί ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο στο εφιαλτικό επίπεδο - ρεκόρ του 21%!
Το τραγικό είναι δε, πως η κυβέρνηση δεν παρουσιάζει ούτε ένα μέτρο ανάπτυξης, με αποτέλεσμα η ανεργία να αυξάνεται σταθερά και οι νέοι να αναζητούν δουλειά στο εξωτερικό, όπως οι στρατιές των ανέργων στη μετεμφυλιακή Ελλάδα.

1 στα 4 καταστήματα έκλεισαν στην Αττική. 42% τα κλειστά μαγαζιά στη Σταδίου, 27,3% στον Πειραιά, 20% στο Κολωνάκι, 25% στην Κηφισιά. Αναμένεται ραγδαία επιδείνωση καθώς τα περισσότερα μαγαζιά καθυστερούν πολλά ενοίκια και άλλα δεν έχουν χρήματα να κλείσουν τα βιβλία τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.