Η "ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ": Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το εθνικό νόμισμα

Εδώ και αρκετό καιρό στο F/B. λειτουργεί μια ομάδα που ονομάζεται "ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ" είναι μια ομάδα που αυτή τη στιγμή την  παρακολουθούν πάνω από 8.000 μέλη... 
Το σημαντικό όμως δεν είναι αυτό, το σημαντικό είναι ότι οι διαχειριστές της ομάδας κατάφεραν να προσκαλέσουν 6 οικονομολόγους και αυτοί να αποδεχθούν να απαντούν στα ερωτήματα των μελών της ομάδας. 
Αυτές τις ημέρες που το Εθνικό νόμισμα απασχολεί όλο και περισσότερες χώρες της Ε.Ε. τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αποτελούν ένα τεράστιο όπλο για την ενημέρωσή των πολιτών. 
Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες...  


«ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ Η 5Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ & ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ (FOLLOW ή ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ…

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
« ΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΡΩΤΩΝ 100 ΗΜΕΡΩΝ ή 6 ΜΗΝΩΝ) ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ;»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ: 
ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ…

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ (ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ) ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ….
ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ…
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ….
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΑ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ…          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.